Închide meniul

Dennis Man poate reuşi un transfer URIAŞ. Atacantul de la FCSB este dorit la Torino. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 august 2020, 15:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Dennis Man poate reuşi un transfer URIAŞ. Atacantul de la FCSB este dorit la Torino. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man ar putea ajunge la Torino

  • Man are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro
  • Gigi Becali cere de două ori mai mulţi bani pe el
  • Atacantul de 21 de ani este dorit în Serie A

Anunţul a fost făcut chiar de Gazzetta dello Sport. Rămâne de văzut dacă "taurii" sunt dispuşi să plătească cele 10 milioane de euro cerute de patronul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, pe lista de transferuri ale lui Torino

Jurnaliştii italieni anunţă că noul antrenor al grupării din Serie A, Marco Giampaolo, are în vizor doi atancanţi. Este vorba de Dennis Man şi de Gianluca Scamacca, jucătorul împrumutat de Sassuolo la Ascoli. 

"10 milioane pentru Man? Fără probleme. Dennis Man, dacă se năştea în altă ţară, cu siguranţă valora mult, foarte mult, dar în momentul ăsta eu cred că România îşi permite să vândă cu 10 milioane", a declarat, luni, Anamaria Prodan.

Reclamă

Man a fost dorit cu insistenţă şi de Norwich, dar englezii s-au retras din cursă după ce Gigi Becali nu a fost dispus să reducă din preţul cerut. De internaţionalul de tineret s-au mai interesat AS Monaco, Feyenoord, Lokomotiv Moscova, Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo.

Dennis are o cotă de piaţă de 5 milioane de euro, conforma Transfermarkt. Este la FCSB din 2016, când a fost cumpărat de la UTA Arad cu 500.000 de euro.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile
Pe același subiect
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 15 apr., 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!