Închide meniul

Dezvăluirile lui Marica despre ”vraciul” din Serbia! Prin ce a trecut când a fost tratat de Marijana Kovacevic

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2020, 12:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

Dezvăluirile lui Marica despre ”vraciul” din Serbia! Prin ce a trecut când a fost tratat de Marijana Kovacevic

Ciprian Marica a avut o replică aiuritoare pentru Ionuţ Negoiţă

Facebook Ciprian Marica

  • Ciprian Marica s-a retras în 2016
  • El este acum finanțator la Farul Constanța

Marica a avut probleme medicale încă de la 18 ani. Atunci a suferit prima operație, când s-a transferat la Șahtior Donețk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica: ”Ea calcula săptămâna cu ora”

”Am încercat tot felul de soluții de recuperare. Am fost de trei ori la ea, dar mi-a reușit o singură dată. Poate prima dată eram mai tânăr și am crezut mai mult în chestia asta. Aveam 21 de ani. Stăteam la hotel, la ea mergeam doar la cabinet.

Era ceva pe bază de electroșocuri. N-o prindeai mereu, era chemată pe la echipe. Nu știu dacă pot s-o recomand, dar merită încercat. Dacă ai o ruptură și medicul ți-a zis că stai 4-6 săptămâni, la ea în 4-6 ore ești gata! Ea calcula săptămâna cu ora”, a povestit Marica.

Reclamă

EURO 2008, marele regret al lui Ciprian Marica

EURO 2008 este marele regret al lui Ciprian Marica. Atacantul, care a adunat 25 de goluri în 72 de meciuri pentru echipa națională, nu a evoluat deloc la turneul final din Austria și Elveția.

”Eram al doilea golgeter din preliminarii, după Mutu! A fost decizia domnului Pițurcă. Meritam să joc, dar nu mi-a zis nimic. Acum am discutat cu el: 'Bre nea Piți, de ce nu m-ai băgat la Campionatul ăla European?'. 'Băi Cipi, cred că am greșit puțin și meritai să joci'.

Reclamă

Mă rog… Nu mă ajută scuzele pentru că așa n-am evoluat la singurul European pe care generatia mea l-a prins! Sunt trist din punctul asta de vedere”, a spus Marica, la gsp, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Dennis Man, după ce a înscris în România - Irlanda de Nord 1-1: "Mi-a lipsit naţionala". Cum l-a descris pe Edi Iordănescu
Echipa naţională • 26 mart., 22:45
Anunţ despre transferul uriaş al lui Dennis Man la Juventus: „A crescut! Sunt convins că se vor face transferuri după EURO!”
AntenaPLAY • 26 mart., 15:50
Ciprian Marica a spus cum ar arăta lotul României la EURO dacă ar fi el selecţioner! Ce a declarat despre Ianis Hagi şi Drăguşin!