Închide meniul

Dialog încins în direct între Anamaria Prodan şi Vasile Miriuţă! "Nu vreau să mă cert, ești soția prietenului meu"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iunie 2020, 17:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Dialog încins în direct între Anamaria Prodan şi Vasile Miriuţă! "Nu vreau să mă cert, ești soția prietenului meu"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan investeşte la Hermannstadt

"Eu l-aș întreba pe Miriuță de ce echipa arată așa jalnic, de nu aleargă? Am văzut că Ion Crăciunescu întreba de ce nu aleargă echipa. Eu reprezint un antrenor, unul care se numește Ruben Albes. Dacă el a venit de 12 zile, vorbim de ce echipa nu aleargă? 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Păi, ce, a făcut el pregătirea fizică?! Pe un antrenor îl țin rezultatele până la urmă. Vasile știe că a fost o decizie luată de 11 persoane, când a fost înlocuit. Nu a fost luată de Anamaria Prodan sau de Rebecca. E luată de ceva timp", a spus Anamaria Prodan, la DigiSport, iar apoi a urmat un dialog între cei doi.

Dialogul dintre Anamaria Prodan şi Vasile Miriuţă

Miriuță: Stai puțin, de ceva timp, ce? Mie nu mi s-a spus nimic!

Prodan: Tu ai venit și l-ai întrebat pe Rotar de ce nu se prelungește contractul? Ți l-a prelungit cineva?

Miriuță: Mi s-a prelungit până în august. De ce mi s-a prelungit până în august?

Reclamă

Prodan: Pentru că s-a vrut continuitate. Dacă nu voia Anamaria Prodan să ți-l prelungească, nu se prelungea.

Miriuță: Pe mine nu mă deranjează astea, lasă-mă să vorbesc, te rog. Echipa avea rezultate, n-am înțeles de ce am fost dat afară. Până la urmă nu pot să comand pe banii voștri, ai acționarilor. Eu am semnat în martie notificare, tu nu erai la club.

Prodan: Erau discuții de atunci.

Reclamă 4 / 0/3

Miriuță: Nu știu eu ce se discuta.

Prodan: A făcut un meci prost Hermannstadt azi, Vasile?

Miriuță: Eu chiar am zis că a făcut un meci bun în prima repriză.

Prodan: Inclusiv jucătorii și-au dorit schimbarea…

Miriuță: Hei, hei, Ana! Hai să nu băgăm jucătorii. Îți arăt 10 mesaje care mi-au cerut să rămân. Nu vreau să mă cert, ești soția prietenului meu. Hai să nu băgăm jucătorii!

Prodan: Știi ce e dureros? Am văzut un meci al unei echipe care a jucat fotbal frumos, dar să vii și să spui că echipa e varză…

Academica Clinceni a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Hermannstadt, în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și