Închide meniul

Dinamo are nevoie de "SMURD!" Gheorghe Mulţescu este favorit să îi ia locul lui Jerry Gane! Un alt fost antrenor aşteaptă telefonul fanilor: "E greu să refuzi"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 20:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Dinamo are nevoie de "SMURD!" Gheorghe Mulţescu este favorit să îi ia locul lui Jerry Gane! Un alt fost antrenor aşteaptă telefonul fanilor: "E greu să refuzi"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gheorghe Mulţescu, favorit să vină antrenor la Dinamo

Gheorghe Mulţescu este favorit să îi ia locul lui Jerry Gane, după ce tehnicianul şi-a dat demisia. Gane a luat decizia de a pleca după ce Dinamo a pierdut partida cu FC Argeş, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform celor de la gsp.ro, fanii din DDB l-au contactat deja pe Gheorghe Mulţescu pentru a prelua prima echipă. Mulţescu a mai antrenat-o pe Dinamo de 4 ori.

"E nevoie de un antrenor cu experiență, care știe să gestioneze situații de genul acesta, mai ales că echipa e într-o situație grea, te bați la evitarea retrogradării. Sau poate fi o variantă cu Gigi Mulțescu și cu un alt antrenor, să fie un mix de doi dinamoviști care știu ce înseamnă Dinamo", a spus Dănciulescu la Digisport

Numele lui Gheorghe Mulţescu a fost vehiculat după umilinţa cu Viitorul, scor 0-5, dar şi în toamnă, în momentul în care Cosmin Contra, cel care i-a luat locul la Dinamo, a decis să plece de la echipă. Mulţescu nu era prea încântat de varianţă şi spunea că va negocia dacă i se va propune postul de antrenor principal.

"Dacă primesc un telefon, mă așez la o discuție civilizată și după vedem ce se întâmplă. După discuție ce va fi e altă treabă. (…) Normal că mă confund cu istoria lui Dinamo. În primul rând nu a venit nimic (n.r. – nicio ofertă), iar în al doilea rând nu pot să mă arunc cu capul în zid. Am contribuit la salvarea echipei, acum iar să fiu pentru acest gen de probleme? Ne așezăm și vedem care o să fie datele problemei”, spunea, la acel moment, Gheorghe Mulţescu.

Reclamă

Florin Bratu, tentat să revină şi el la Dinamo

Şi Florin Bratu ar fi tentat de o revenire la Dinamo. Dacă Mulţescu refuză, fanii din DDB ar putea să îl sune. 

"E foarte greu să refuzi ca şi dinamovist. Deocamdată, nu pot să spun mai multe pentru că nu m-a contactat nimeni", a spus Florin Bratu, şi el un fost antrenor la Dinamo, la Digisport. 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și