Închide meniul

Dinamo, greu de vândut! Care este motivul. ”Chiar nu înțeleg această poveste”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 18:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Dinamo, greu de vândut! Care este motivul. ”Chiar nu înțeleg această poveste”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Dinamo, greu de vândut! Care este motivul. ”Chiar nu înțeleg această poveste”

E o poveste, că se vinde, nu se vinde… Nu ştiu ce se va întâmpla. Ionuţ Negoiţă vrea să vândă Dinamo, dar nu oricui. N-am niciun motiv să nu-l cred pe Negoiţă. Văd ultimatum peste ultimatum. Înseamnă că s-au reluat discuţiile. Cel mai mult se vorbeşte despre Toni Curea, un agent. Se aude de Herminio Menendez, din câte ştiu nu a fost preşedinte la Sevilla, cum a spus Ioan Andone, ci a fost la Financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali: ”Pentru Dinamo e important să încheie această poveste”

Pentru Dinamo ar fi important să se încheie această poveste, să aibă linişte. Sunt multe echipe în Spania pe care poţi să le iei pe bani mai puţini decât la Dinamo. Mi-e greu să cred că un fond de investiţii vrea, pentru că trebuie să producă bani. În următorii 7-8 ani, e greu să poţi produce bani cu Dinamo. Chiar nu înţeleg această poveste.

Ruşii, fondurile de investiţii, şeicii, arabii s-au dus prin Anglia, Franţa… Pentru că au interese de afaceri. Au afaceri de miliarde în ţările respective! Dacă ar fi nişte oameni care au afaceri în România şi cumpără o echipă de fotbal, aş putea să înţeleg. Şeicii nici n-au auzit de Dinamo”, a spus Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Negocierile cu spaniolii nu s-au concretizat

Negocierile cu spaniolii au picat, după ce oficialii lui Dinamo au verificat mai atent activitatea acestora.

Clubul din Ştefan cel Mare a susţinut că investitorii care voiau să preia pachetul majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă aveau doar 3.000 de euro în conturile firmei. Finanţatorul dinamovist le-a cerut doar un leu, dar voia garanţii că pot acoperi datoriile de aproximativ 10 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și