Închide meniul

Dinamo tremură de frica unei ruşini istorice! "Un coșmar din care aș vrea să mă trezesc"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2020, 18:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Dinamo tremură de frica unei ruşini istorice! "Un coșmar din care aș vrea să mă trezesc"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Fani Dinamo

"Dacă e să fim realiști, noi nu suntem pe loc de baraj. La noi, situația e mult mai dramatică. Etapele trec și noi nu reușim să adunăm puncte. Nu reușim să luăm niciun punct. E adevărat, a fost și acea problemă legată de angajatul nostru pozitiv la testul COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănciulescu: "E ca un coşmar din care aş vrea să mă trezesc"

E un cumul de factori care a dus la parcursul acesta dezastruos. Mi-e foarte greu să vorbesc pentru că e un coșmar din care aș vrea să mă trezesc mâine dimineață și să am cinci-șase puncte în plus și o evoluție mult mai bună de acum.

Mă îngrijorez, etapele trec și nu reușim să adunăm puncte. Eu cred că cel mai important e să vorbești pe teren. În multe privințe e și datoria lor de a scoate echipa din această situație”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Adrian Mihalcea e sprijinit de club

Chiar dacă nu are nicio victorie pe banca dinamoviştilor, Mihalcea are parte de sprijinul clubului.

"Nu se pune problema înlocuirii lui Adrian Mihalcea! Nici nu știu de unde a apărut discuția asta! Echipa a avut o atitudine foarte buna aseară, tot lotul e unit și îi e fidel antrenorului", a spus Bălănescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și