Închide meniul

Dinamo va arăta exact ca un club din La Liga! Ce a declarat Cosmin Contra despre prezentul şi viitorul din "Ştefan cel Mare"

Gal Dorin Publicat: 30 august 2020, 14:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Dinamo va arăta exact ca un club din La Liga! Ce a declarat Cosmin Contra despre prezentul şi viitorul din "Ştefan cel Mare"

captură foto

Cosmin Contra în timpul conferinţei de la Săftica

  • Cosmin Contra şi Pablo Cortacero au vorbit din baza de la Săftica
  • Evenimentul a avut loc în aer liber

Cosmin Contra a vorbit despre motivele întoarcerii sale la Dinamo, ce garanţii i s-au oferit, cum vede relaţia clubului cu suporterii şi când se vor bate "câinii" din nou pentru campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Anul viitor ar trebui ca obiectivul să fie, de la început, câştigarea titlului şi în maxim doi ani de zile, Dinamo să câştige titlul", a precizat antrenorul.

Întrebat despre ce anume l-a făcut să accepte oferta de a reveni în "Ştefan cel Mare", fostul component al Generaţiei de Aur a enumerat desfăşurarea meciurilor pe Arena Naţională, plata salariilor restante către jucători şi aducerea de fotbalişti pentru a putea forma o echipă puternică.

Reclamă

Contra: "Dinamo va arăta exact ca un club de primă divizie din Spania!"

Fostul antrenor al naţionalei a declarat că gruparea din "Ştefan cel Mare" va urmări exact modelul cluburilor din La Liga.

Reclamă

"Dinamo va arăta exact ca un club de primă divizie din Spania ca structură, ca management, ca intenţii, ca organizare şi, din punctul ăsta de vedere, mi-am dorit să fac parte din această schimbare.

Primul obiectiv este acela de a intra în play-off şi în 2-3 ani de zile, Dinamo să poată să fie din nou o candidată serioasă la câştigarea titlului

Voi munci cât pot eu de bine să transform această echipă într-o echipă câştigătoare. Facem eforturi să găsim jucători care să se integreze cât mai repede şi să aducă un plus echipei noastre", a promis Contra. 

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra, răspundere foarte mare asumată

"E clar că răspunderea este foarte mare, dar am mare încredere în acest proiect, am avut discuţii cu el (n.r. Pablo Cortacero) săptămâna trecută.

Am spus că nu mă voi întoarce la Dinamo decât cu un proiect foarte solid şi aceasta implică multe lucruri de schimbat în bine.

Sper ca într-o lună de zile să vedem adevărata faţă a lui Dinamo, dar până atunci sper să avem rezultatele dorite de toţi", a declarat "Guriţă".

Cosmin Contra despre relaţia Dinamo – DDB

Noul antrenor al "câinilor" nu crede că suporterii vor avea probleme cu Pablo Cortacero & Co., odată ce vor ajunge să îi cunoască pe spanioli.

"Sunt sigur ca nu au cum să nu se pună la masa tratativelor şi să îl cunoască pe Pablo.

Un acţionar majoritar şi o masă socială de suporteri care sunt acţionari cred că este cheia succesului (…) nu cred că ei vor pune beţe în roate unui om care vrea să vină să investească în fotbalul românesc.

Cum a prezentat proiectul Pablo, probabil aşa va prezenta acest proiect şi celor din DDB", a încheiat Contra. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”