Închide meniul

Dinamo, verdict crunt! Un fost jucător din Ștefan cel Mare anunță dezastrul: "O să stea mulți ani în Liga 2, dacă ajunge acolo!"

Alexandru Ivan Publicat: 22 martie 2021, 20:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Dinamo, verdict crunt! Un fost jucător din Ștefan cel Mare anunță dezastrul: "O să stea mulți ani în Liga 2, dacă ajunge acolo!"

Hepta

Dinamo se chinuie să evite retrogradarea

  • Dinamo este pe locul 14 în Liga 1
  • "Câinii" sunt fără victorie de 7 meciuri

Dinamo este pe marginea prăpastiei. "Câinii" au fost învinși și de codașa Ligii 1, Poli Iași, și au ajuns pe locul 14. Echipa din Ștefan cel Mare nu mai sperie pe nimeni. Cosmin Moți știe care este motivul pentru dezastrul de la club. Fostul fundaș dinamovist a dat vina pe străinii aduși pe salarii uriașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Moți s-a plâns de transferurile făcute de Dinamo

"Cred că ar trebui să le acorde o mai mare atenţie jucătorilor români, tineri, nu mereu să aducem jucători africani, de nu ştiu unde, care n-au mai jucat de nu ştiu când, cu salarii de mii de euro. Sunt de acord să vină jucători străini la echipele româneşti, dar să vină jucători tineri, care merită, care pot aduce un plus.

Nu cred că Dinamo poate fi mai jos cu jucători tineri din propria academie, cu români, exemplu Clinceni, 80% jucători români, se bat cu şanse reale la play-off. Marea majoritate a străinilor de la Dinamo nu sunt cu nimic mai buni decât tinerii jucători din academie şi nu văd rostul să-i aduci. Se creează o stare de disconfort că salariile sunt mult mai mari", a declarat Cosmin Moți pentru Telekom Sport.

Reclamă

Andrei Blejdea, Gevaro Nepomuceno, Gudmund Kongshavn, Jonathan Morsay și Steliano Filip sunt jucătorii aduși de Dinamo în această iarnă. Nici unul dintre ei n-a impresionat în tricoul "câinilor".

Cosmin Moți, verdict crunt pentru Dinamo

Cosmin Moți se teme pentru Dinamo în lupta pentru evitarea retrogadării. "Câinii" au cele mai multe meciuri fără gol marcat în Liga 1 (13) și sunt fără victorie de două luni. Ajunsă pe locul 14, Dinamo are patru infrângeri în ultimele cinci etape. 

Reclamă

"Trebuie să vedem ce se întâmplă cu echipa, a cui e echipa, ce se poate face, pentru că suporterii dau bani în fiecare lună pentru licenţă, pentru salariile jucătorilor, pentru datorii. Sper să nu ajungă Dinamo în Divizia B, pentru că dacă ajunge în B, mi-e frică doar că o să rămână mai mulţi ani acolo”, a mai spus Cosmin Moți. 

Dinamo va juca în etapa următoare pe terenul campionaei CFR Cluj. Partida este programată pe 4 aprilie, după pauză internațională. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă