Închide meniul

Dinamoviştii din PCH, mesaj pentru "fraţii" de la Kiev. "Preţuiţi-l pe Lucescu. Dacă nu, daţi-ni-l înapoi!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2020, 19:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Dinamoviştii din PCH, mesaj pentru "fraţii" de la Kiev. "Preţuiţi-l pe Lucescu. Dacă nu, daţi-ni-l înapoi!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Lucescu, susţinut de dinamoviştii din România

Aceştia au fost surprinşi de primirea pe care a avut-o "Il Luce" în Ucraina. Suporterii lui Dinamo Kiev contestă numirea românului şi i-au cerut demisia imediat după ce a semnat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamoviştii, mesaj de susţinere pentru Mircea Lucescu

"TREI SFERTURI DE VEAC. La care se adaugă al patrulea sfert. Cel pe care Mircea Lucescu l-a avut mereu înaintea fotbalului.
Pentru că el a inventat FORBALUL COMPUTERIZAT cu mulți ani înainte ca acest lucru să devină o realitate a fotbalului de pretutindeni.

Ultrașilor de la Kiev le transmitem aceste gânduri:

"Vă apreciem pentru felul cum vă susțineți echipa! Așa suntem și noi. Dincolo de asta, și noi și voi suntem ”dinamoviști”. Știm ce înseamnă rivalitate. Dar să știți că Mircea Lucescu merită să fie apreciat și respectat. Nu rivalitatea a fost cea prin care a dominat fotbalul din Ucraina atâția ani, ci valoarea lui. Prețuiți-l pe Lucescu, sau dacă nu, DAȚI-NI-L ÎNAPOI! Fie la Kiev, fie la București, DINAMO ARE NEVOIE DE ”IL LUCE” CA DE LUMINĂ!

SĂ NE TRĂIEȘTI VEȘNIC, NEA MIRCEA! Vom avea noi grijă ca numele tău să fie etern", se anunţă în comunicatul oferit de PCH.

Reclamă

Mircea Lucescu a devenit, în luna mai, membru elite în "programul DDB". Aceeaşi decizie a fost luată şi de fiul său, Răzvan Lucescu. Fiecare dintre cei doi antrenori a contribuit cu 1948 de euro pentru a salva clubul de la faliment.

Lucescu a scris istorie la Dinamo. Din postura de jucator a câştigat şapte titluri şi o Cupă a României. A obţinut rezultate remarcabile şi pe banca alb-roşiilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Fanii de la Dinamo Kiev îi cer românului demisia
  • "Câinii" i-au transmis încurajări lui Mircea Lucescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby Vezi toate știrile
Citește și