Închide meniul

Dinamoviştii fac acuzaţii halucinante înaintea partidei cu Voluntari. Fanii susţin că s-au ascuns zeci de cazuri de coronavirus la clubul ilfovean

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 5:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Dinamoviştii fac acuzaţii halucinante înaintea partidei cu Voluntari. Fanii susţin că s-au ascuns zeci de cazuri de coronavirus la clubul ilfovean

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fanii dinamovişti fac acuzaţii incredibile

Ultraşii au postat un mesaj pe pagina de Facebook în care susţin că sunt zeci de cazuri de coronavirus la clubul din Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii susţin că în această săptămână s-au făcut foarte multe teste la echipă iar rezultatul este unul incredibil: zeci de cazuri de coronavirus. 

Mesajul fanilor de la Dinamo

"Săptămâna aceasta la FC Voluntari s-au făcut teste de covid la greu. Câteva ambulanțe au venit de mai multe ori și toți copiii de la Academia Voluntari au fost testați. Rezultatul este incredibil: ZECI DE JUCĂTORI SUNT CONTAMINAȚI CU COVID-19.

Jucătorii au fost trimiși acasă și li s-a spus că sunt în carantină, că nu au voie să iasă din casă și că poliția va veni de câteva ori pe zi să-i controleze că se află la domiciliu.  
Academia s-a închis. Totul a fost ținut sub tăcere. Oficialii lui FC Voluntari au dat declarații la tv, dar n-au suflat o vorbă despre problemele grave de sănătate de la club. 
În mod normal trebuia să fie declanșată o anchetă epidemiologică. 

Jucătorii de la echipa mare ar fi trebuit să fie testați. Mai ales că ultimul test fusese făcut pe 23 iulie. Avem dubii serioase legate de sinceritatea celor care prezintă rezultatele testelor. OR FI ACELEAȘI PERSOANE care, la ultimul nostru meci la Voluntari, au tipărit bilete cu aceeași serie, ca să bage banii direct în buzunar?

Reclamă

Juniorii de la Academia Voluntari se antrenează în aceeași bază sportivă cu seniorii. Cu mască și fără mască, se întâlnesc, se salută, vorbesc, intră și ies pe aceleași porți. 
Mai mult decât atât, uneori JOACĂ MECIURI AMICALE ÎNTRE EI. Ultimul meci al seniorilor a fost, nu de mult, cu juniorii de la U19. 

IATĂ CELE 8 SOLICITĂRI ALE NOASTRE:
1. Cerem TESTAREA DE URGENȚĂ a jucătorilor de la FC Voluntari, înaintea meciului de duminică!
2. Cerem ca REZULTATELE SĂ NU MAI FIE ASCUNSE!
3. SOLICITĂM AJUTORUL PRESEI!

4. Cerem ca DSP Ilfov să prezinte datele pe care le deține despre situația de la FC Voluntari!
5. SOLICITĂM INTERVENȚIA FORURILOR COMPETENTE DIN FOTBAL, pentru a asigura o testare UNIFORMĂ a jucătorilor (același tip de test)
6. CEREM CA FRF, care tocmai a primit fonduri importante de la FIFA, să folosescă o parte din acești bani pentru siguranța și sănătatea jucătorilor!

Reclamă 4 / 0/3

7. Cerem un tratament egal pentru toate echipele din Liga 1!
8. Solicităm Ministerului Sănătății și Institutului Național de Sănătate Publică o poziție medicală autorizată legată de expunerea la efort maximal a sportivilor de performanță, după perioada de carantină, atât pentru cei testați negativ, dar ținuți în izolare, cât și pentru cei testați pozitiv și vindecați
", se arată în mesajul postat de Peluza Cătălin Hîldan. 

JOS MĂȘTILE! Boleșnița ascunsă de la Voluntari Înainte de a intra în subiect, trebuie să subliniem că Dinamo își…
Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Vineri, 31 iulie 2020

 

Recomandări
  • Voluntari - Dinamo se va juca duminică
  • Acuzaţii dure ale fanilor dinamovişti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și