Închide meniul

Dorinel Munteanu, demis de CSM Reşiţa. "Nu dorim să promitem mai mult decât putem face"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 mai 2020, 14:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Dorinel Munteanu, demis de CSM Reşiţa. "Nu dorim să promitem mai mult decât putem face"

Dorinel Munteanu trage un semnal de alarmă, după România - Grecia 0-1

Mediafax Foto / Marian Ilie

Conducătorii clubului l-au înştiinţat pe fostul internaţional că nu i se va mai propune o nouă înţelegere. Mai mult, a trebuit să se despartă deja de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorinel Munteanu nu va mai antrena la Reşiţa

"Având în vedere faptul că, colaborarea dintre echipa CSM Reșița și antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadență, conducerea echipei CSM Reșița multumește acestuia și întregului staff pentru colaborarea avută în perioada Noiembrie 2019 – Iunie 2020. Le dorim multă baftă în continuare în activitățile lor.

De asemenea, aducem la cunoștiință suporterilor și susținătorilor noștrii că, având în vedere situația actuală de la nivel național produsă de pandemia de Covid 19, clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare, însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse, vom continua cu proiectul privind gazonul și al unei clasări cât mai bune în Ediția de Campionat 2020 – 2021.

Nu dorim să promitem mai mult decât putem face, iar suporterii și susținătorii nostrii vor fi în continuare ținuți la curent cu ce se întamplă nou în Valea Domanului", se anunţă în comunicatul celor de la CSM Reşiţa.

Pandemia i-a stricat planurile lui Dorinel Munteanu. Fotbaliştii lui aveau două victorii la rând în momentul în care campionatul s-a întrerupt. Reuşiseră chiar să o învingă cu 1-0 pe Rapid. Aflată pe locul 15 în Liga 2, CSM Reşiţa nu va mai juca niciun meci în acest sezon. Competiţia se reia doar pentru primele 6 clasate.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și