Închide meniul

Două reveniri spectaculoase la FCSB, chiar înaintea meciului cu FC Argeş. "Azi au intrat în programul echipei"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 11:47

Două reveniri spectaculoase la FCSB, chiar înaintea meciului cu FC Argeş. "Azi au intrat în programul echipei"

Hepta

Toni Petrea a anunţat două reveniri spectaculoase

"Un campionat dificil, urmează o nouă etapă cu un adversar greu, în revenire de formă, neînvinsă în acest debut de retur. Sunt o echipă organizată, care aleargă foarte mult, disciplinată, foarte periculoasă la fazele fixe pe final de meci. Sunt destul de bine pregătiți fizic. Ne rămâne doar să ne facem jocul nostru obișnuit, să încercăm să marcăm și să câștigăm acest joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt foarte puternici la fazele fixe, plus contraatacurile la care trebuie să fim atenți. Trebuie să fim concentrați pe toată durata partidei. Sper să se oprească și ploaia până mâine, important e că nu e atât de frig și nu e terenul înghețat, ăsta ar fi un plus.

Toni Petrea: Moruţan şi Nedelcu au intrat în programul echipei

Principala preocupare în această perioadă este recuperarea jucătorilor după meciuri. Programul de antrenament ni-l facem în așa fel încât jucătorii să fie 100% apți la ora jocului. Momentan suntem bine, azi au intrat în programul echipei și Moruțan și Nedelcu, probabil de la meciul următor vor face parte din lot.

Avem discuții individuale cu jucătorii, vrem să aflăm gradul lor de oboseală și vom vedea până la ora jocului. Sper să trimitem în teren cei mai potriviți oameni", a declarat Toni Petrea, într-o conferinţă de presă.

După 18 etape disputate din acest sezon, FCSB e pe primul loc, cu 41 de puncte, la patru lungimi de ocupanta locului 2, CFR Cluj. Ardelenii au însă un meci mai puţin disputat, cu Hermannstadt, azi, de la 20:30, în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și