Închide meniul

Dumitru Dragomir anunță că Adi Petre nu mai are viață la FCSB! ”Dacă nu a înțeles că Gigi își bate joc intenționat de el, atunci își merită soarta”

Dan Roșu Publicat: 27 iulie 2020, 5:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Dumitru Dragomir anunță că Adi Petre nu mai are viață la FCSB! ”Dacă nu a înțeles că Gigi își bate joc intenționat de el, atunci își merită soarta”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adi Petre are probleme la FCSB

  • Adi Petre a fost din nou schimbat la pauza unui meci
  • Gigi Becali l-a criticat în mai multe rânduri pe Petre
  • Atacantul a marcat două goluri pentru FCSB

”Când lui Gigi Becali i se pune pata pe un jucător nu se lasă până nu îl termină, iar dacă Petre nu a înțeles că Gigi își bate joc intenționat de el, atunci își merită soarta. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trebuie să își ia viteză cât mai repede de la FCSB dacă vrea să își salveze cariera. Gigi nu știe cum să îl facă să plece mai repede de la echipă, iar la prezentarea lui Buș zici că stătea lângă marele Ronaldo și vorbea despre cel mai mare transfer din viața sa.

Dumitru Dragomir: Dar nu ai cum să îl umilești în halul ăsta și să îl scoți ca pe ultimul jucător de trei meciuri după primele 45 de minute

Ce credeți că a fost în sufletul lui Adrian Petre când a văzut imaginile alea? Dar aș vrea să văd cum și Buș o să ajungă în situația lui Adrian Petre. Voi credeți că lui Gigi îi trebuie mult timp să pună tunul și pe Buș?

Reclamă

Dar nu ai cum să îl umilești în halul ăsta și să îl scoți ca pe ultimul jucător de trei meciuri după primele 45 de minute. A, ba ai! Dacă vrei să termini un jucător, atunci așa te comporți cu el. Eu cred că lui Adrian Petre trebuia să i se acorde încredere la un club normal, dar acum FCSB mi se pare un capitol închis pentru el”, a spus Dragomir, citat de prosport.ro.

Adrian Petre nu a părut obosit la pauza meciului cu Gaz Metan, după 45 de minute în care fusese activ. El ratase o mare ocazie de gol și se luptase cu ”centralii” Larie și Constantin.

Reclamă

Transferat de la Esbjerg, Adrian Petre are două goluri marcate în 12 meciuri oficiale pentru FCSB.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”