Închide meniul

Dumitru Dragomir anunţă jucătorul pentru care vor lupta FCSB şi Dinamo! "Vai de mine, ce fotbalist! Are o personalitate uimitoare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 8:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Dumitru Dragomir anunţă jucătorul pentru care vor lupta FCSB şi Dinamo! "Vai de mine, ce fotbalist! Are o personalitate uimitoare"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Propunerea făcută de Dumitru Dragomir

"Acolo e un jucător, Căpăţână cum nu are Dinamo şi cum nu are Steaua. Vai de mine ce jucător, marchează, are o personalitate uimitoare, e bun cu dreptul, bun cu stângul", a spus Dragomir, la Pro X.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Căpăţână, 5 goluri şi 5 assist-uri în acest sezon

Mijlocaşul dreapta este cotat la 450.000 de euro. În acest sezon, el a marcat 5 goluri şi şi-a trecut în cont 5 assist-uri în cele 32 de meciuri adunate. 

Voluntariul este una dintre cele mai în formă echipe din play-out, dar şi singura neînvinsă. Gruparea lui Teja e la patru puncte de locul de baraj.  

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și