Închide meniul

"E timpul să lucrăm pentru a face o echipă competitivă!" Mesajul lui Pablo Cortacero după dezastrul cu Chindia

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 septembrie 2020, 5:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

"E timpul să lucrăm pentru a face o echipă competitivă!" Mesajul lui Pablo Cortacero după dezastrul cu Chindia

Dorin Șerdean, anunț de ultimă oră despre Pablo Cortacero

Cont Facebook personal Pablo Cortacero

Deşi echipa lui "Guriţă" a fost învinsă fără a expedia vreun şut pe spaţiul porţii, investitorul spaniol a rămas optimist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"O înfrângerea grea, dar corectă. Acum e timpul să lucrăm pentru a face o echipă competitivă, aşa cum această emblebă şi aceşti fani merită. Forza Dinamo!", a postat Cortacero după meci.

Contra, foc şi pară pe jucători după dezastrul cu Chindia

"Adevărul e că nu m-am aşteptat să jucăm aşa slab. Paradoxul este că în cele 3 zile băieţii chiar au lucrat bine, au avut intensitate. Nimic nu prevedea ca jocul să fie atât de slab. Ştiam că avem mult de muncă. Aici nu o să mai accept niciodată lipsa de atitudine, de a înţelege la ce club eşti. Sigur vor dispărea mulţi dintre ei. Dinamo vine după 2-3 ani când s-a zbătut în anonimat.

Cred că unii jucători au încercat, au avut atitudine. Au fost însă multe greşeli, centrările în primul om. Sunt lucruri care, ca antrenor, nu poţi să le previi. 

Dacă sunt la Dinamo crezi că jucătorii au valoare, au personalitatea de a juca la Dinamo. Din păcate azi am făcut un meci foarte foarte slab. Felicit Chindia pentru modul în care a abordat meciul", a declarat Cosmin Contra imediat după înfrângerea de la Ploieşti.

Reclamă

Dinamo a rămas cu un singur punct după primele două etape din Liga 1. Cosmin Contra aşteaptă la echipă doi fundaşi spanioli.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și