Închide meniul

Edi Iordănescu, mesaj ironic pentru Gigi Becali. Ce a putut să posteze fostul antrenor al lui FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 decembrie 2021, 12:58

Edi Iordănescu, mesaj ironic pentru Gigi Becali. Ce a putut să posteze fostul antrenor al lui FCSB

Edi Iordănescu, mesaj ironic pentru Gigi Becali

Hepta

Edi Iordănescu a venit cu așteptări uriașe la FCSB, în luna august, dar a plecat de la clubul lui Gigi Becali după doar trei luni. Neînțelegerile cu patronul, care nu a rezistat să nu se implice în viața echipei, l-au determinat pe Iordănescu Jr. să renunțe până și la clauza de reziliere în valoare de 500.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, mesaj ironic pentru Gigi Becali

Iordănescu a distribuit un discurs al lui Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, în care germanul spune că tehnicienii au nevoie de timp ca să creeze o echipă competitivă. „Exact ca la noi!”, a scris, ironic, Edi Iordănescu, care a rezistat doar 11 meciuri la FCSB.

Totul s-a rupt între Edi Iordănescu și Gigi Becali după un meci cu FC Voluntari, scor 0-0, când patronul a ordonat ca Budescu să fie scos din teren în prima repriză, dar Iordănescu Jr. a refuzat să-l asculte. Câteva zile mai târziu, Edi Iordănescu își rezilia contractul.

Opt victorii, două remize și două înfrângeri au fost rezultatele lui Edi Iordănescu la FCSB.

Reclamă

Edi Iordănescu, desemnat antrenorul român al anului

Edi Iordănescu a fost desemnat cel mai bun antrenor român din 2021. Liber de contract după plecarea de la FCSB, tehnicianul de 43 de ani a fost desemnat câştigător în Gala Fotbalului Românesc.

Iordănescu Jr. i-a învins, la numărul de voturi, pe Marius Şumudică şi Ilie Poenaru. Antrenorul care a ajutat-o pe CFR Cluj să devină campioana Ligii 1 a avut o primă reacţie după ce a fost anunţat că a primit distincţia.

Citește și:

Primesc cu onoare şi cu entuziasm această distincţie. Mă flatează cu siguranţă această titulatură, dar cu atât mai mult mă simt onorat că am primit încrederea şi voturile dumneavoastră.

Reclamă 4 / 0/3

Mulţumirile sunt adresate, în primul rând, distinşilor jurnalişti, care au urmărit parcursul meu, pasiunea mea şi munca depusă. Lista este completată apoi de jucătorii alături de care am făcut performanţă în acest an pentru că s-au dedicat, au muncit, iar rezultatele muncii mele s-au reflectat pe teren.

Ţin cu precădere să le fiu recunoscător pentru susţinere şi înţelegere şi familiei mele şi tuturor celor care au crezut şi cred în mine. Acest premiu mă bucură şi reprezintă pentru mine recunoştinţa celor 10 ani dedicaţi, eforturilor făcute în această perioadă pentru această meserie frumoasă. Cu siguranţă că titlul va sta la baza unui puternic stimulent de a demonstra în viitor că în România se poate produce fotbal de performanţă. Pe mine mă va ajuta să încerc zi de zi să muncesc să fiu mai bun şi să demonstrez mai mult decât am făcut deja„, a declarat Edi Iordănescu după ce a fost premiat la Gala Fotbalului Românesc.

Ce jucători i-ar fi impus Gigi Becali lui Edi Iordănescu

Finanțatorul FCSB a dat cărțile pe față și a dezvăluit modalitatea în care se implică la echipă. Becali susține că i-a impus jucători chiar și lui Edi Iordănescu.

Toată lumea zice că se bagă Becali la echipă. Nu, domne! Eu îi trasez niște indicații. Uite, ce vreau, eu, când vii aici! Ce? Lui Edi nu i-am zis, i-am zis și lui. I-am zis: uite, vreau să joace Tavi Popescu, Șut și Șerban. Asta i-am zis de la început, când am semnat contractul.

A zis OK, Tavi și Șut, la Șerban mai discutăm. El a fost și accidentat. Eu i-am zis asta pentru că eu vreau să-i vând. Omul a fost de acord, care e problema!?„, a spus Becali pentru AS.ro.

 

Reclamă
Recomandări
  • Edi Iordănescu, mesaj ironic pentru Gigi Becali
  • Ce a putut să posteze fostul antrenor al lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și