Închide meniul

El e fundaşul cu care Gigi Becali poate da lovitura: "Are forţă, un joc de cap foarte bun şi construieşte bine! Ne salvează"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 20:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

El e fundaşul cu care Gigi Becali poate da lovitura: "Are forţă, un joc de cap foarte bun şi construieşte bine! Ne salvează"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali poate aduce un fundaş de milioane

Al doilea fundaş central poate fi unul de top. Virgil Ghiţă este una dintre vechile ţinte ale lui Becali. Înainte de pandemie, Becali visa la un cuplu de fundaşi centrali format din Ghiţă şi Chindriş, de la Botoşani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, Becali a fost sfătuit să îl ia doar pe Ghiţă, jucător ce a bătut de unul singur pe Dinamo. Şi Hagi este fanul lui Ghiţă, mai ales după ce i-a adus 3 puncte în partida cu Dinamo. 

"Ghiţă este un fundaş central care are o calitate foarte importantă, aceea de a avea forţă. Are un joc de cap foarte bun, construieşte bine, are picioare foarte bune. E în creştere, ne salvează, e un jucător în formă şi chiar are un început de campionat acum, după pandemie, chiar foarte bun!", a spus Hagi, după Viitorul – FCSB 1-0. Ghiţă a marcat în minutul 17 singurul gol al meciului, cu o lovitură de cap.

Ce a spus Ghiţă despre interesul lui Gigi Becali

Este normal să joci bine când știi că lumea se uită după tine. Este bine pentru mine că sunt dorit, nu neapărat doar de FCSB.

E bine când știi că lumea te observă. Deocamdată sper să-mi fac treaba cât mai bine aici”, a declarat Ghiță după meciul cu Poli Iași.

Reclamă

Ghiţă nu e singurul jucător dorit de Becali de la Viitorul

Virgil Ghiţă este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro. Ghiţă ar putea veni la pachet cu Boboc şi Căbuz la FCSB. 

Gigi Becali a dorit să-i cumpere încă de la începutul anului. I-a făcut o ofertă lui Gică Hagi de 3 milioane de euro pentru Boboc, Ghiţă şi Căbuz. Titularul dintre buturile constănţenilor poate fi în continuare o ţintă pentru FCSB, mai ales că Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și