Închide meniul

"Eu sunt prostul proştilor în România!" Afirmaţii incredibile ale lui Dan Petrescu înaintea şocului cu Dinamo Zagreb

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 18:28 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

"Eu sunt prostul proştilor în România!" Afirmaţii incredibile ale lui Dan Petrescu înaintea şocului cu Dinamo Zagreb

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj

Dan Petrescu a avut un discurs incredibil înaintea partidei cu croaţii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Meciul ăsta vine mult prea repede pentru noi, n-am avut timp de nimic. Ce fac în 6 zile, a trebuit să fac într-o zi. Am văzut 4 meciuri de-ale lui Dinamo Zagreb. Fotbalul croat e cu 22 de ani în faţa noastră, Dinamo Zagreb are cel puţin 90% sanse să meargă mai departe. Au de 100 de ori mai multe şanse ca noi să se califice. 

Vedem realitatea, ne uităm la statistici. Ce bani avem şi cu cât cumpărăm noi? În Croaţia cu cât se vând jucătorii? Noi nu avem bani, nimic, dar să-i rupem pe toţi. Eu sunt prost, eu exagerez. Eu sunt prostul proştilor în România!” a declarat Dan Petrescu.

Chipciu: "Ne gândim doar la UEFA Champions League"

Chipciu îşi contrazice antrenorul şi spune că CFR Cluj are şanse de calificare. 

Ne gândim doar la UEFA Champions League, ăsta e unul din meciurile pe care le prefer, cu adversari puternici, ăsta-i meci adevărat.

Reclamă

Zagreb e mai puternică, mai ales financiar, dar asta nu înseamnă că nu-i putem elimina, ei se gândesc că sunt mai buni decât noi, poate fi un avantaj.

Știu că lumea așeaptă magie, dar noi suntem o echipă care muncește, unii zic cum ne-au bătut ăștia că noi am avut ocazii! Am demonstrat și anul trecut în Europa League, dovadă meciul cu Sevilla”, a declarat și Alex Chipciu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj joacă cu Dinamo Zagreb
  • Declaraţii incredibile date de Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și