Închide meniul

EXCLUSIV | Adio, dar rămân cu tine! Turcii au renunțat la Alibec. ”Din iarnă va putea semna cu oricine și el va fi mulțumit”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 5 septembrie 2020, 9:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

EXCLUSIV | Adio, dar rămân cu tine! Turcii au renunțat la Alibec. ”Din iarnă va putea semna cu oricine și el va fi mulțumit”

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Denis Alibec are șanse minime să mai plece de la Astra acum

Alibec a fost dorit insistent de Marius Șumudică la Gaziantep. Turcii au pus pe masă 600.000 de euro și un procent de 30%, dar Astra a refuzat, la fel cum a făcut și cu oferta de la Samsunspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică a anunțat că nu mai sunt șanse ca jucătorul să ajungă la echipa sa, dar susține că din iarnă va putea semna cu oricine, intrând în ultimele șase luni de contract. 
Partea bună pentru Alibec este că salariul său va fi unul pe măsură, ținând cont de faptul că va semna din postura de jucător liber.

Marius Șumudică: ”Alibec este puternic, nu va cădea psihic”

E greu să-l iau. Nu, nu mai am cum. Noi am făcut un efort financiar enorm, atunci, să plătim transferul. În Turcia sunt probleme financiare, televiziunile nu au plătit banii. Nu există bani de transferuri, toate echipele ia jucători liberi. Denis nu va cădea psihic. Este puternic. 

Din iarnă va putea semna cu oricine. Din vară va fi și el mulțumit din punct de vedere al salariului și va pleca. Sunt convins că va avea reușite la națională și atunci asta îl va ajuta pentru un transfer”, a declarat Marius Șumudică pentru AntenaSport.

Marius Șumudică: ”Denis a fost total schimbat”

Șumudică a fost mulțumit de evoluția lui Alibec din meciul echipei naționale și e convins că doar ghinionul a făcut să nu marcheze. Atacantul a avut o bară pe final de meci, când ar fi putut aduce victoria tricolorilor. România a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Irlanda de Nord.

Reclamă

Denis a fost schimbat total, preocupat de joc. S-a văzut o schimbare de atitudine la el. I-a lipsit doar golul”, a mai spus Șumudică.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și