Închide meniul

EXCLUSIV | Dan Petrescu îl păstrează pe George Ţucudean! "Atmosfera este bună"

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 9:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

EXCLUSIV | Dan Petrescu îl păstrează pe George Ţucudean! "Atmosfera este bună"

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

George Ţucudean va continua la CFR Cluj

  • George Ţucudean îşi va prelungi contractul cu CFR Cluj
  • Atacantul s-a aflat pe lista Universităţii Craiova
  • CFR Cluj îşi continuă antrenamentele

Chiar dacă cei doi au avut unele mici conflicte în trecut, iar Universitatea Craiova s-a interesat de transferul lui Ţucudean, atacantul va rămâne la CFR. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ţucudean este jucătorul nostru, jucător pe care ni-l dorim foarte mult în continuare. Este un jucător la final de contract, dar suntem convinşi că va continua alături de noi pentru că Dan Petrescu îşi doreşte foarte mult să continue cu acelaşi lot şi anul viitor. 

Cu siguranţă şi Dan va continua, atmosfera este bună şi sperăm să ne bucurăm de fotbal în viitorul apropiat", a spus Bogdan Mara, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Reclamă

Dan Petrescu aşteaptă revenirea la normal

Campionii de la CFR Cluj şi-au început antrenamentele, dar momentan acestea se fac pe grupuri. Metoda nu este deloc pe placul lui Dan Petrescu, iar antrenorul aşteaptă relaxarea regulilor, care s-ar putea aplica de la începutul săptămânii viitoare.

"E bine că am început activitatea, asta era ce ne doream foarte mult. Nu putem să facem foarte multe lucruri pe grupuri, dar ne supunem regulilor. Sperăm ca în curând să ne antrenăm normal şi să jucăm fotbal în adevăratul sens al cuvântului", a mai spus Mara pentru AntenaSport. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc