Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali vrea să spulbere transferul record al lui Dennis Man! Lovitura de 20 de milioane de euro pregătită de FCSB

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 7:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

EXCLUSIV | Gigi Becali vrea să spulbere transferul record al lui Dennis Man! Lovitura de 20 de milioane de euro pregătită de FCSB

Hepta

Gigi Becali plănuieşte o nouă super-afacere

  • Gigi Becali vrea să vândă un jucător cu 20 de milioane de euro
  • Fotbalistul e cotat la 1.3 milioane de euro

Olimpiu Moruţan (21 de ani) va fi vândut pe cel puţin 20 de milioane de euro, susţine Gigi Becali. Tocmai de aceea, în momentul transferului lui Denis Haruţ, omul de afaceri a mai răscumpărat 1% din drepturile federative ale lui Moruţan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea 20 de milioane de Olimpiu Moruţan

"El face 20 de milioane de euro, deci 200.000 de euro minimum am economisit", a spus Becali, în exclusivitate pentru AS.ro.

Moruţan a fost adus la FCSB tot de la Botoşani, pentru 700.000 de euro, dar gruparea din Moldova a păstrat 20% din drepturile federative ale jucătorului. Ulterior, Becali a reuşit să răscumpere 10%, plătind alte 400.000 de euro, iar acum a rămas cu 9%.  

Reclamă

Inter Milano, pe urmele lui Olimpiu Moruţan

Inter Milano îl monitorizează de mai multă vreme pe Moruţan, iar creşterea mijlocaşului este una vizibilă, el ajungând titular atât în echipa lui Toni Petrea, cât şi la naţionala U21 a lui Adi Mutu.

"Moruțan este un talent nativ, probabil cel mai tehnic jucător român de la Hagi până în prezent. Un număr 10 capabil să creeze oportunități pentru coechipierii săi, dar se descurcă bine și pe faza defensivă, dacă este nevoie. 

Reclamă

Paulo Dybala si Messi sunt modelele lui, probabil că putem asemăna stilul lui de joc cu stilul celor doi jucători", a spus Florin Vulturar, pentru Calciomercato.

Gigi Becali a refuzat 10.5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan

Gigi Becali a primit ofertă de 10.5 milioane de euro pentru Moruțan, dar a cerut 15 milioane de euro, plus procente dintr-un transfer ulterior. Șeicii nu au revenit cu o altă propunere, astfel că patronul roș-albaștrilor a decis să îl păstreze, pentru a-și îndeplini obiectivele.

"Când e vorba de bani, nu aveți gândirea mea. Eu vreau bani mulți. Până acum s-a dovedit că am făcut bine. Faliment Dinamo, faliment Rapid, faliment Vaslui. Îl țin pe Moruțan ca să am mai multe șanse la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Câștig campionatul, ipotetic, mă duc în Liga Campionilor, Moruțan costă mai mult sau mai puțin? Eu cred că dacă Moruțan juca în UCL făcea 40 de milioane, așa vreau doar 15 pe el.

Coman la fel, Man la fel. Mă refer la potențialul lui Moruțan. Poate nu fac bine, dar dacă așa vreau eu. Am demonstrat de vreo 15 ani că fac bine", a spus Gigi Becali, cu o lună în urmă. 

Olimpiu Moruţan este cotat de transfermarkt.de la 1.3 milioane de euro. În acest sezon, Moruţan a marcat 4 goluri şi a dat şi 10 pase decisive, în cele 18 meciuri adunate în toate competiţiile, în tricoul roş-albaştrilor. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”