Închide meniul

EXCLUSIV | LPF nu se gândeşte la creşterea numărului de echipe! Ce se va întâmpla în cazul în care meciurile nu se vor mai putea disputa

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 iulie 2020, 15:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

EXCLUSIV | LPF nu se gândeşte la creşterea numărului de echipe! Ce se va întâmpla în cazul în care meciurile nu se vor mai putea disputa

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fază din meciul FCSB - Craiova

"În astfel de momente, în care se prefigurează la orizont mai multe probleme economice, la nivelul întregii societăţi, este greu să ai în vedere creşterea numărului de echipe la nivelul Ligii 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la momentul în care competiţia nu va mai putea continua, preferăm să nu discutăm pe astfel de scenarii", a declarat Justin Ştefan pentru AntenaSport.

Justin Ştefan: "Cluburile vor decide ce se va întâmpla"

Secretarul General al LPF a anunţat şi ce se va întâmpla în cazul în care nu vor mai exista date libere pentru reprogramarea meciurilor. Justin Ştefan susţine că cele care vor decide vor fi cluburile.

"Momentan avem date disponibile pentru reprogramarea meciurilor. Avem acel moment, 28-29 iulie, dacă mai apare vreun caz, jucătorul repectiv va fi izolat, retestat în cinci zile. Nu ştim dacă ceilalţi se vor putea antrena, depinde de cei de la DSP. 

Obiectivul nostru rămâne acela de a termina competiţia pe teren. Când nu vor mai exista date, ne vom întâlni cu cluburile din Liga 1 şi ele vor decide, în cadrul Adunării Generale, ce se va întâmpla", susţine Justin Ştefan.

Reclamă

Justin Ştefan: "Vedem ce putem decide pentru a nu dezechilibra competiţia"

Justin Ştefan a vorbit şi despre posibilitatea ca echipele să fie obligate să aibă cel puţin 16 jucători pe banca, la fiecare meci, în caz contrar să piardă cu 0-3.

"Vom discuta pe toate scenariile pe care ele vom avea. Analizăm situaţia ca echipele să fie obligate cu juniorii şi vedem ce putem decide pentru a nu dezechilibra competiţia şi a respecta principiul meritului sportiv la care ţinem. 

În momentul de faţă nu se dicută despre niciun protocol. Nu există prevederi care să ducă la sancţionarea cluburilor prin pierderea meciurilor cu 3-0. Nu am discutat ca Liga să impună cluburilor să aibă minim 16 jucători pe foaia de joc", a mai spus Justin Ştefan.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și