Închide meniul

EXCLUSIV Marius Șumudică îi plânge de milă prietenului Becali. ”Dacă FCSB dispare, o luăm rău în jos”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iulie 2020, 19:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

EXCLUSIV Marius Șumudică îi plânge de milă prietenului Becali. ”Dacă FCSB dispare, o luăm rău în jos”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Marius Șumudică îi plânge de milă prietenului Becali. ”Dacă FCSB dispare, o luăm rău în jos”

Șumudică crede că dacă FCSB va dispărea, atunci fotbalul românesc va avea de suferit. El are încredere în Becali și în investițiile pe care la face. De asemenea, Șumudică a vorbit și de lupta pentru titlu, unde crede că va fi 50-50 între CFR Cluj și Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică este alături de Gigi Becali

”Dacă la început spuneam că CFR e favorită, datorită experienţei, maturităţii, diciplinei şi ceea ce înseamnă Dan Petrescu, în momentul de faţă sunt 50-50%. Îmi pare rău pentru FCSB, nu mă aşteptam sincer. Şi eu m-am bătut cu ei la campionat, am dus acea luptă, am luat titlul într-un final. Îmi pare rău de ei fiindcă dădeau culoare, toată lumea se bătea cu FCSB, de data asta uite că am rămas numai cu CFR şi Craiova. 

E păcat pentru că este un om care investeşte bani, bagă bani în transferuri. E clar că dacă va dispărea şi FCSB din prim planul fotbalului românesc o luăm rău în jos fiindcă Gigi era un om potent care îşi permitea oricând să cumpere jucători în România şi să rămână banii în circuitul fotbalului românesc”, a spus Șumudică, pentru AntenaSport.

Marius Şumudică: Pentru mine, Alibec este numărul unu ca atacant

”Alibec este un jucător care se naşte rar, are calitate mare de tot. Dacă l-ai câştigat ceea ce poate să-ţi dea înapoi este înzecit în fotbal. Trebuie să fii atât de dibaci cât să-l câştigi sufleteşte. Pentru mine Alibec este numărul 1 ca şi atacant, ceva etraordinar.

L-am avut, ştiu ce poate. Îmi doresc din tot sufletul să plece. Eu am tot încercat, dar nu dispun de bugetul necesar pentru a-l transfera. Mi-aş dori mâine să lucrez cu Alibec, dar din păcate nu ne permitem să lucrăm cu Alibec", a spus Şumudică, pentru AntenaSport.

Reclamă

Denis Alibec a revenit în atenţia celor de la Legia Varşovia, iar anunţul a fost făcut de polonezii de la Sport, după ce atacantul de 29 de ani a umilit-o de unul singur pe FCSB.

Echipa care l-a dorit pe Alibec şi la începutul anului e hotărâtă să plătească un milion de euro pentru vârful Astrei, la care se adaugă şi alte bonusuri de performanţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Șumudică, de partea lui Gigi Becali
  • FCSB a ieșit din lupta pentru titlu
  • Pe cine vede Șumudică favorită în bătălia pentru primul loc în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și