Închide meniul

EXCLUSIV | ”O sărăcie de ofertă! E sinucidere sportivă să meargă la FCSB!” Impresarul lui Crețu îl face praf pe Gigi Becali! ”Cea mai proastă creație a lui Victor Pițurcă!”

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 12:15

EXCLUSIV | ”O sărăcie de ofertă! E sinucidere sportivă să meargă la FCSB!” Impresarul lui Crețu îl face praf pe Gigi Becali! ”Cea mai proastă creație a lui Victor Pițurcă!”

profimediaimages.ro

Impresarul lui Crețu îl face praf pe Gigi Becali

  • Ce ofertă i-a făcut Gigi Becali lui Alexandru Crețu
  • Zvonko Milojkovic, atac cu talpa la Gigi Becali

Impresarul lui Crețu îl face praf pe Gigi Becali! Internaționalul român a rămas liber de contract după despărțirea de Maribor. Zvonko Milojkovic este împotriva transferului lui Alexandru Crețu la FCSB și consideră că oferta este una de toată jena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul lui Crețu îl face praf pe Gigi Becali

Zvonko îl critică pe Becali pentru strategia pe care a aplicat-o la FCSB. Conform impresarului sârb, roș-albaștrii vor ajunge și mai rău, dacă se va continua în acest fel.

Sunt împotriva transferului lui Crețu la Steaua. E sinucidere sportivă. A făcut o ofertă de sărăcie. Băiatul, dacă vrea să meargă la Steaua, nu am nimic împotrivă, dar fără mine. Eu nu vreau să particip la sinuciderea lui sportivă și financiară. E o sărăcie de ofertă.

Reclamă

Nu poți să te compari niciodată cu Dinamo Zagreb sau Steaua Roșie Belgrad. Ca dovadă, în ultimii ani nu prea ai mai scos capul prin Europa.

Să nu mai vrobim de campionat, pe care nu l-ai mai luat de șase ani. După părerea mea, dacă va continua așa, nu va mai câștiga nici în următorii cinci ani. Am avut cinci oferte mai mari. E sărăcie de ofertă pentru un jucător de națională”, a declarat Zvonko Milojkovic pentru AS.ro.

Reclamă

Oferta lui Gigi Becali pentru Alexandru Crețu

Conform impresarului jucătorului, Gigi Becali i-a oferit lui Alexandru Crețu 100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună. Zvonko Milojkovic susține că mijlocașul român este dorit insistent în zona Golfului, pe bani mult mai mulți.

100.000 de euro la semnătură și 15.000 de euro pe lună, timp de trei ani. Sărăcie de ofertă. Sunt în discuții cu echipe din Golf, dar dacă el vrea să fie sclavul lui Gigi, eu nu am nimic împotrivă.

Dacă se duce la Steaua nu pot să-i doresc nici măcar succes, pentru că este o sinucidere curata pentru el”, a mai declarat Zvonko pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, creația lui Victor Pițurcă

Impresarul sârb a continuat atacul la Gigi Becali. Zvonko îl consideră pe finanțatorul de la FCSB ”cea mai proastă creație a lui Victor Pițurcă”.

Gigi Becali este cea mai proastă creație a lui Victor Pițurcă. El a distrus pe toată lumea, doar lui Pițurcă nu poate să-i zică nimic, el l-a făcut”, susține impresarul sârb.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” 10:37 Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce 10:16 Tony da Silva, acuzaţii incredibile după eşecul cu Dinamo: „Vor ca Poli Iaşi să pice!”. Anunţ teribil despre Luca Mihai 10:00 Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian 9:32 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 a fost în AntenaPLAY. Bernie a debutat cu dreptul la Cupa Mondială Macao 2024 8:56 Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment 8:30 Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali, după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 11:43
Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!”
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: "Merită respect!". A lansat un avertisment
Liga 1 • 8:56
Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren, dar s-a răzgândit în ultimul moment: „Merită respect!”. A lansat un avertisment
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous
Liga 1 • 8:30
Florinel Coman l-a descris în două cuvinte pe Elias Charalambous. Mesaj cu trimitere directă la Gigi Becali
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: "Cu 5 milioane poți să-i iei!"
Liga 1 • 8:24
Gigi Becali dă două lovituri pe piața transferurilor cu petrodolarii de pe Florinel Coman: „Cu 5 milioane poți să-i iei!”
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
Liga 1 • 0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!