Închide meniul

EXCLUSIV | Revolta lui Dănciulescu! Îi face praf pe conducătorii de la Dinamo: ”Impostori! A luat comisioanele din transferuri și a dispărut”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 decembrie 2020, 13:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Revolta lui Dănciulescu! Îi face praf pe conducătorii de la Dinamo: ”Impostori! A luat comisioanele din transferuri și a dispărut”

SportPictures / Flaviu Buboi / Sport Pictures via Hepta

Ionel Dănciulescu pe vremea când era în conducerea lui Dinamo

Impostori! Cred că ăsta e cuvântul care îi definește cel mai bine pe acești domni din Spania, care au venit aici să ne dea nouă lecții de viață, lecții de cum trebuie gestionată situația la un club de fotbal precum Dinamo, pe când ei sunt niște amatori din toate punctele de vedere”, a declarat Dănciulescu pentru AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra, păcălit de Melero

Ionel Dănciulescu susține că antrenorul Cosmin Contra a fost păcălit de Melero să vină la Dinamo, iar acesta a luat banii din comisioanele pentru transferuri și a dispărut.

Din păcate, Contra a fost trădat de personajul principal, domnul Melero, care a dispărut la doar câteva săptămâni după ce s-a semnat această vânzare, bineînțeles după ce toate comisioanele din transferuri s-au dus către firma sa din Spania”, a mai spus Dănciulescu.

Jucătorii lui Dinamo au vrut să-l bată pe Rufo Collado

Dănciulescu i-a ironizat pe conducătorii spanioli de la Dinamo și susține că directorul sportiv, Rufo Collado, lua mâncare la pachet, de la baza din Săftica.

Jucătorii nici nu voiau să îl vadă pe Rufo, voiau să îl bată. La Cosmin nu intra în birou, se plimba pe la Săftica și aștepta să vină masa și să își ia o caserolă de mâncare la pachet, la hotel”, susține Danciu. 

Reclamă

Dinamo nu a avut bani de deplasarea la Pitești

Dinamo va juca în această seară la Pitești, cu FC Argeș, iar deplasarea a fost plătită de un dinamovist cu bani, după cum susține Dănciulescu.

Cred că Dinamo nu are absolut nici un ban în cont, pentru că, din ce știu, și banii pentru deplasarea de azi au fost plătiți de un dinamovist adevărat, care face parte din board-ul DDB”, a anunțat Dănculescu. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cine l-a înșelat pe Cosmin Contra
  • Acuze către grave către spaniolii din conducere

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și