Închide meniul

EXCLUSIV | Vintilă a sperat degeaba! Un titular a revenit la antenamente, dar nu va putea evolua cu Dinamo. Situaţia lui Soiledis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 iulie 2020, 11:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

EXCLUSIV | Vintilă a sperat degeaba! Un titular a revenit la antenamente, dar nu va putea evolua cu Dinamo. Situaţia lui Soiledis

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Bogdan Vintilă este antrenorul FCSB

Cum Iulian Cristea este suspendat, după cartonaşul roşu încasat la meciul cu Botoşani, scor 1-1, va fi nevoit să imporvizeze iarăşi pe linia de fund. Cel mai probabil, acolo va fi retras Ovidiu Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informaţiile AntenaSport, Răzvan Oaidă a revenit la antrenamentele echipei, dar a efectuat doar prima parte, după care s-a pregătit separat. 

Oaidă şi Soiledis, nu vor putea juca cu Dinamo

Mai mult ca sigur acesta nu va fi apt pentru meciul cu Dinamo, dar se încearcă recuperarea sa totală până la partida cu Universitatea Craiova, din weekend.

În altă ordine de idei, Vintilă spera să-l aibă la meciul cu Dinamo pe grecul Soiledis, care ar fi putut juca fără probleme şi fundaş central, dar, din informaţiile AntenaSport, acesta nu va fi apt de joc. 

La fel ca şi în cazul lui Oaidă, şi la Soiledis se încearcă recuperarea sa până la partida din Bănie.

Reclamă

Partida dintre FCSB şi Dinamo se va disputa miercuri, de la ora 20:00, şi va fi în format livetext pe antenasport.ro. În tur, roş-albaştrii s-au impus cu 3-0.

Pe lângă cei enumeraţi mai sus, Vintilă nu se va mai putea baza nici pe Filip şi Nedelcu. Cei doi au accidentări mai vechi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves Vezi toate știrile
Citește și