Închide meniul

Explicațiile Politehnicii Iași, club care a venit cu ideea înghețării play-out-ului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2020, 15:26

Explicațiile Politehnicii Iași, club care a venit cu ideea înghețării play-out-ului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Echipa lui Mircea Rednic se află la un singur punct deasupra locurilor retrogradabile

Oficialul echipei din Copou s-a apărat după atacul venit din partea lui Justin Ștefan. Paraschiv susține că toate echipele vor avea dificultăți majore în tentativa de a respecta măsurile de precauție. Acesta se teme în primul rând pentru sănătatea fotbaliștilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu nu am bază de cantonament la stadion, jucătorii stau la hotel, în centrul orașului. Lucrurile sunt foarte greu de respectat, în situația asta. Suntem în stare de alertă și vreau să am conștiința curată. Doamne ferește, un jucător se poate îmbolnăvi, iar dacă ajunge într-un stadiu mai avansat, eu nu cred că va mai putea juca fotbal. 

Eu am tras un semnal de alarmă. Dacă Liga se va duce cu o propunere în Comitetul Executiv al FRF, foarte bine", a declarat Ciprian Paraschiv la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport. 

Ciprian Paraschiv: "Sumele mari se duc în play-off" 

Ciprian Paraschiv susține că demersul său n-a venit de teamă că Iașiul ar putea retrograda și a făcut dezvăluiri și despre sumele pe care echipele din play-out le-au încasat în avans din drepturile TV. 

"Eu nu cred că echipa Iașiului este în această postură (n.r de a retrograda). Avem un grup bun, un antrenor bun. Până să ajungem la bani, haideți să vorbim de sănătatea jucătorilor. 

Reclamă

Eu nu știu cum arată contractul de drepturi TV, nu e treaba mea, Liga știe cum l-a negociat. Probabil că am primit bani, dar suma este foarte mică. Sumele mari se duc în play-off", a spus Paraschiv pentru sursa citată.  

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:22 FCU Craiova – Dinamo 1-1! Blănuță, eroul oltenilor! „Câinii” puteau ieși din zona roșie! Au condus până în minutul 90 19:20 VideoCe au scandat fanii FCSB-ului, când a apărut autocarul înaintea derby-ului cu Rapid! Florinel Coman a declanşat isterie 19:05 Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj. De ce nu încearcă să salveze sezonul ardelenilor 18:50 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele de start 18:36 NEWS ALERTSimona Halep s-a retras din turneul de la Madrid! Motivul din spatele deciziei româncei 18:34 Ce notă a primit George Pușcaș, după ce a marcat în Bari – Pisa 1-1! I-a impresionat pe specialiști, după ce și-a salvat echipa 18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și