Închide meniul

Fanii unei echipe din Anglia sunt disperaţi după Man: "Va fi una dintre ţintele acestei veri!" Anunţul momentului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2020, 7:01 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Fanii unei echipe din Anglia sunt disperaţi după Man: "Va fi una dintre ţintele acestei veri!" Anunţul momentului

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Dennis Man poate prinde transferul în Anglia

Fanii lui Birmingham anunţă că "perla" lui Becali este una dintre ţinte în această vară. Man a fost dorit de formaţia din Championship şi în iarnă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din ce aud pe piața de transferuri, se pare că vom căuta jucători. Dennis Man este un jucător pe care Birmingham l-a urmărit recent și se pare că va fi una din țintele acestei veri”, au scris englezii pe contul de Twitter BluesTalk.

Dennis Man la Birmingham City, în curând”, scrie un alt fan pe contul său de Twitter.

Gigi Becali visează la transferul record al lui Dennis Man

Gigi Becali poate visa în continuare la transferul record care să depășească cele aproape 10 milioane de euro luate pentru Stanciu, de la Anderlecht.

"La fotbal, banii vor creşte, nu vor scădea preţurile, vor creşte preţurile. O să băgăm foarte mulţi bani în investiţii. Când circulă banii, toată lumea câştigă bani.

Reclamă

Banul circulă, trece pe la mine, pe la tine şi pe la ultimul măturător. O să creştem şi noi economic şi o să vină lumea la stadioane, că au bunăstare. Pentru noi, coronavirusul înseamnă bunăstare peste un an”, a spunea Gigi Becali în trecut. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și