Închide meniul

Farul Constanța, în pericol! Ce poate păți echipa lui Ciprian Marica. O firmă de pază îi poate aduce falimentul

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2020, 12:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Farul Constanța, în pericol! Ce poate păți echipa lui Ciprian Marica. O firmă de pază îi poate aduce falimentul

Ciprian Marica susţine Dinamo în returul barajului cu Universitatea Cluj

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

  • Farul Constanța poate intra în insolvență
  • Clubul are datorii față de o firmă de pază
  • Ciprian Marica spune că aceste datorii sunt ”umflate”

Potrivit ziarului Ziua Constanța, reprezentanții firmei au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că au solicitat instanței deschiderea procedurii de insolvență. Echipa patronată de Ciprian Marica nu a plătit datoriile către OSS în ultimele luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanța, trimis în insolvență de o firmă de pază

”One Star Security a solicitat instanței deschiderea procedurii de insolvență pentru Asociația Fotbal Club Farul Constanța.

Asociația Fotbal Club Farul Constanța datorează firmei de pază și protecție One Star Security 115.447,90 RON, la care se adaugă și dobânda legală penalizatoare. Datoria acumlată reprezintă contravaloarea serviciilor de pază prestate de OSS, conform contractelor încheiate între cele două societăți. Deși serviciile de pază au fost prestate, AFC Farul Constanța a refuzat plata facturilor scadende. Înainte de formularea cererii pentru deschiderea procedurii de insolvență, reprezentanții One Star Security au încercat soluționarea situației pe cale amiabilă”, se arată în comunicatul OSS.

Reclamă

Ciprian Marica, despre problemele de la Farul Constanța

Ciprian Marica, administratorul de la Farul Constanța, susține că acele facturi ar avea sume ”umflate” și s-ar solicita bani fără vreo justificare.

"Sunt discuții juridice, pentru că acolo se invocă niște chestiuni cu care noi nu suntem de acord. Când am venit la Farul, erau 7.000 de datorii! Acum, pentru fiecare chichiță toată lumea sare în sus. Se discută și le vom clarifica.

Reclamă

Dorim să știm în ce bază s-au făcut acele facturi, am făcut solicitări în acest sens. Sunt probleme pe care le are toată lumea și Viitorul și toate celelalte echipe. Nu este o sumă de speriat, dar trebuie să fie o bază în spate pentru ele, nu?", a declarat Marica, pentru Tomis News.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:50 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Manika Batra e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Elizabeta Samara – Sabine Winter (ora 13:20) 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB
Liga 1 • 9 apr., 22:02
Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB: „Nu e fair-play!”
Liga 1 • 5 apr., 18:53
FOTO
Se construiește stadionul „Gheorghe Hagi” în Constanța! Arenă de lux pentru Farul! Autoritățile au făcut anunțul oficial
Victor Becali a spus totul despre situaţia lui Gică Hagi, după anunţul făcut despre oferta de milioane de euro din Emirate
Liga 1 • 4 apr., 9:43
Victor Becali a spus totul despre situaţia lui Gică Hagi, după anunţul făcut despre oferta de milioane de euro din Emirate
Constantin Budescu a făcut show total pe o manea cântată de Leo de la Roşiori
Extra • 4 apr., 9:37
FOTO
„Habar n-ai tu cât te iubesc!” Constantin Budescu a făcut show total pe o manea cântată de Leo de la Roşiori
Schimbarea radicală pe care o cere Ciprian Marica în fotbalul românesc
Liga 1 • 2 apr., 18:43
Schimbarea radicală pe care o cere Ciprian Marica în fotbalul românesc: „Sunt total împotriva acestei prostii!”