Închide meniul

FC Argeș – Dinamo 2-1 | „Rezultat nemeritat!” Dinamoviștii au pus tunurile pe Marcel Bîrsan. Fazele care i-au scos din minți pe alb-roșii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 22:11

FC Argeș – Dinamo 2-1 | „Rezultat nemeritat! Dinamoviștii au pus tunurile pe Marcel Bîrsan. Fazele care i-au scos din minți pe alb-roșii

FC Argeș - Dinamo 2-1

Hepta

Dinamo a avut două goluri anulate în meciul cu FC Argeș. În plus, piteștenii au beneficiat și de un penalty controversat, după ce Cristian Dumitru a căzut de lângă Patriche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” au pus tunurile pe Marcel Bîrsan după FC Argeș – Dinamo 2-1

„Este un rezultat nemeritat. Având în vedere ce penalty am primit, ce să mai zic. N-a a fost nicio îndoială, el a intrat în mâna mea. Arbitrul a zis că are dreptate. Eu n-am intenția să-l lovesc. Am înțeles că și noi am avut un gol valabil la Matei. Este frustrant că greșelile se întâmplă împotriva ta. Situația este aceeași, mai sunt puncte, o să muncim mai mult. Nu avem ce face, trebuie să jucăm și să muncim mai mult. Timpul este foarte scurt, sperăm să ne omogenizăm cât mai repede”, a spus Răzvan Patriche, după FC Argeș – Dinamo 2-1.

FC Argeș – Dinamo 2-1

După o primă repriză fără evenimente, FC Argeș a deschis scorul în minutul 51, prin Ișfan, care a marcat cu o execuție spectaculoasă după un corner. Înconjurat de fundași dinamoviști, și-a așezat mingea pe o reluare din întoarcere, iar Chesneau n-a mai putut interveni. Balonul s-a oprit în plasa laterală.

A urmat o fază controversată cu arbitrul Marcel Bîrsan în prim-plan. Cosmin Matei reușise să-l învingă pe Greab cu un șut tare, dar „centralul” a anulat reușita pentru un presupus fault în atac la fundașul Joao Miguel. Reluările au arătat însă că intervenția jucătorului dinamovist a fost regulamentară.

Piteștenii și-au dublat avantajat în minutul 68, prin Ionuț Șerban, care a marcat dintr-un penalty. Cristian Dumitru, poreclit „Aguero din Berceni”, a scos lovitura de la 11 metri după ce a fost faultat de Patriche, la scurt timp după ce Prepeliță îl introdusese în teren.

Reclamă

Pe final, Mirko Ivanovski a reușit să reducă din diferența, dar a fost insuficient pentru ca Dinamo să plece neînvinsă de la Pitești. S-a terminat 2-1 pentru FC Argeș, care a urcat pe locul 8 în Liga 1 și s-a apropiat la un singur punct de play-off. Dinamo rămâne penultima în clasament.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și