Închide meniul

FC Viitorul, scos la vânzare! Gică Hagi va da un nou tun financiar. Afacerea de milioane de euro pe care o pregăteşte "Regele"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2021, 15:20

FC Viitorul, scos la vânzare! Gică Hagi va da un nou tun financiar. Afacerea de milioane de euro pe care o pregăteşte "Regele"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi va da un nou tun financiar

Fostul mare internaţional tace şi face. Gică Hagi va ceda 20% dintre acţiunile Viitorului unor investitori turci, fani ai "Regelui" încă din perioada în care scria istorie la Galatasaray, anunţă ziare.com. Tosmur Grup, care are activităţi în domeniul agriculturii, va cumpăra acţiunile, iar patronul Viitorului va încasa o sumă care se apropie de 3 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fondată în anul 2009, Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" a câştigat numeroase trofee la toate categoriile de vârstă. Cele mai importante sunt cele de la seniori, unde FC Viitorul are în palmares titlul de campioană a României în sezonul 2016/2017, Cupa României, în sezonul 2018/2019, şi Supercupa României, cucerită în 2019.

Gică Popescu a anunțat revenirea lui Gică Hagi pe banca tehnică! ”Regele” a refuzat un salariu astronomic

Înainte de a vinde o parte din acţiunile Viitorului, Gică Hagi a luat o pauză de la antrenorat. Totuşi, "Regele" nu mai poate sta departe de banca tehnică, anunţă Gică Popescu.

"Gică dorește să revină pe bancă, dar nu la Viitorul. A avut multe oferte și pe bani mulți, dar a refuzat, știți că el nu vrea să preia o echipă în timpul campionatului, chiar dacă nu ar fi avut presiunea rezultatelor.

Deja Gică mi-a zis, un an mi-ajunge, din vară mă întorc. A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa.

Reclamă

I s-a oferit un salariu sub 10 milioane, dar aproape de această cifră, era salariul pe un an. Dar Gică vrea la un club cu un proiect care să-i permită să facă performanță. A avut și o ofertă de la o echipă din primele 6 campionate din Europa", a anunțat Gică Popescu la Digi Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și