Închide meniul

FRF a avut câștig de cauză. UEFA a anunțat termenul pentru comunicarea planului de reluare a competițiilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 12:16 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

FRF a avut câștig de cauză. UEFA a anunțat termenul pentru comunicarea planului de reluare a competițiilor

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

FRF a avut câștig de cauză. UEFA a anunțat termenul pentru comunicarea planului de reluare a competițiilor

”Având în vedere anunțul autorităților române prin care situația va fi reevaluată la fiecare două săptămâni și luând în considerare posibilitatea relaxării măsurilor, FRF a solicitat ca termenul de 25 mai, impus de UEFA pentru comunicarea calendarului competițional, să fie prelungit până la data de 1 iunie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UEFA a acceptat azi cererea Federației Române de Fotbal. În plus, această prelungire va fi utilă și pentru o analiză în ceea ce privește implementarea actualului protocol medical în ceea ce privește antrenamentele”, se arată în comunicatul de pe frf.ro.

Răzvan Burleanu: ”Suntem sub incidența unui protocol din 15 mai”

Burleanu a avut o videoconferință cu Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului și Mihai Covaliu, președintele COSR, și a mai precizat că antrenamentele în grupuri se vor relua din 1 iunie. Urmează partidele amicale și reluarea Ligii 1 se poate face pe 13 iunie.

”În momentul de faţă suntem sub incidenţa unui protocol medical din data de 15 mai. Cluburile profesioniste din România, şi mă refer la cele din Liga I şi o parte din Liga a II-a, sunt deja în cantonamente şi respectă acest protocol medical, astfel încât vrem să demonstrăm că putem să ne ţinem de acest plan, aşteptând permisiunea ca de la 1 iunie să putem să intrăm în antrenamente colective.

Apoi urmează meciuri amicale, o altă etapă, ca apoi în 13 iunie să putem să începem competiţia, fără spectatori, bineînţeles, în primă fază”, a spus Burleanu, pentru Agerpres.

Reclamă

Burleanu a mai spus că în viitor speră ca situația să revină la normal, iar spectatorii să aibă voie în tribune.

”Pentru noi, meciurile fără spectatori reprezintă o stare de urgenţă. Ceea ce înseamnă că este o soluţie doar pe termen scurt şi nicidecum o soluţie viabilă pentru viitorul fotbalului”, a mai declarat Burleanu, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • UEFA a prelungit termenul pentru comunicarea planului de reluare a competițiilor
  • Burleanu a oferit detalii despre reluarea Ligii 1
  • Comunicatul Federației Române de Fotbal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și