Închide meniul

FRF îşi recunoaşte greşeala! Anunţul făcut de Răzvan Burleanu: "Avem două norme contradictorii în regulamente"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 24 iulie 2020, 14:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

FRF îşi recunoaşte greşeala! Anunţul făcut de Răzvan Burleanu: "Avem două norme contradictorii în regulamente"

Profimedia

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

Preşedintele FRF a confirmat faptul că instituţia pe care o conducce a primit o solicitare din partea celor de la Sepsi, dar susţine că aceasta a fost făcută în ziua finalei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa din Sfântu Gheorghe susţine că a solicitat o clarificare din partea FRF, în cazul lui Fulop, dar cu o zi înainte de finala Cupei.

Răzvan Burleanu: "Este greşeala noastră"

"În cazul Fulop pot să vă confirm că am primit o solicitare de clarificare în ziua finalei. Înainte de toate trebuie să vă spun că este o greșeală a noastră, a Federației Române de Fotbal, că avem două norme contradictorii în două regulamente. 

Mă refer la ROAF și la Regulamentul Disciplinar. În același timp, departamentul de competiții nu consideră și nu a considerat că regulamentul a fost încălcat", a declarat Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu: "Dinamo a solicitat secretarului general să sesizeze Comisia de Disciplină"

Burleanu a vorbit şi despre cazul Dinamo care a solicitat să joace finala în locul celor de la FCSB. Preşedintele FRF susţine că echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare a solicitat în mod special ca secretarul general al FRF să facă sesizarea către Comisia de Disciplină. 

Reclamă

"De aceea Comisia de Disciplină nu a fost sesizată de către departamentul de competiții. Fiindcă principiul de la care s-a plecat a fost umătorul: când ai două norme contradictorii se va aplica norma mai favorabilă celui care urmează să fie sancționat. 

Referitor la solicitarea secretarului general trebuie să menționez că Dinamo, în mod expres, a solicitat secretarului general al Federației Române de Fotbal să sesizeze Comisia de Disciplină", a mai spus Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo a solicitat să câştige meciul tur cu FCSB la masa verde
  • Sepsi a cerut lămuriri de la FRF privind utilizarea lui Istvan Fulop
  • ROAF-ul şi Regulamentul Disciplinar se bat cap în cap

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și