Închide meniul

Gazonul frumos, cu bani se ține! Investiția pe care o face Gică Hagi în fiecare an pentru a avea un teren impecabil

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 ianuarie 2021, 5:57

Gazonul frumos, cu bani se ține! Investiția pe care o face Gică Hagi în fiecare an pentru a avea un teren impecabil

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este finanțatorul celor de la Viitorul

Gazonul celor de la Viitorul se prezintă în condiții exccelente pentru că Gică Hagi porneșete instalația de încălzire în noiembrie și o ține până la finalul lui martie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu a dezvăluit care sunt costurile pe care este nevoit să le suporte Gică Hagi pentru ca instalația de încălzire să meargă non stop pe timp de iarnă. Este vorba despre 60.000 de euro, în total.

Costurile pe care le suportă Gică Hagi pentru a avea un gazon impecabil

Cu bani se ține un gazon foarte bun. La noi, din noiembrie, încălzirea e pornită tot timpul, ăsta e secretul, să lași tot timpul încălzirea pornită. 

Noi avem costuri de 60.000 de euro din noiembrie până la finalul lui martie, pentru încălzire”, a declarat Gică Popescu după meciul dintre Viitorul și FCSB, scor 2-2.

Constantin Budescu s-a plâns de starea gazonului de la Giurgiu

Dacă la Viitorul s-a jucat pe un teren excelent, la Dinamo sau Astra fotbaliștii s-au plâns că au evoluat pe un gazon înghețat.

Reclamă

Dacă te uiţi în jumătatea asta, am avut gheaţă, abia stăteau în picioare şi din păcate nu avem ce face. Sunt -10, -15 grade şi e imposibil să joci fotbal. Avem picioarele îngheţate, se dezgheaţă joi după-amiază”, a glumit, amar, Budescu, după Astra-Craiova, 1-1.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și