Închide meniul

"Geniul" lui Gigi Becali este pariul lui Ilie Dumitrescu: "Aş merge tot pe acest copil"

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 18:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

"Geniul" lui Gigi Becali este pariul lui Ilie Dumitrescu: "Aş merge tot pe acest copil"

Mediafax Foto / Laurentiu Mich via Hepta

Ilie Dumitrescu

  • Ilie Dumitrescu, laude pentru "geniul" lui Becali
  • Un o nouă perlă la FCSB

Şi Ilie Dumitrescu consideră că Pantea poate ajunge un adevărat star. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu, în noile condiții, aș merge tot pe acest copil, Pantea. Este un fotbalist tânăr! S-a apelat la serviciile lui recent și a reacționat foarte bine. Dă-i în continuare personalitate, da? 

Că tot a zis Gigi Becali că vrea să urmeze modelul Hagi, de la Viitorul. Și că nu mai vrea să fie numărul 1”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali: "Pantea e un geniu"

Extrem de sigur în meciurile cu Gaz Metan şi cu Dinamo, Pantea l-a făcut pe Gigi Becali să spere deja la un mega-transfer. "E genial", susţine finanţatorul.

Eu sunt bucuros pentru că am experiența asta în fotbal, am văzut jucători, unii sunt fotbaliști valoroși, unii sunt muncitor, dar există gen de fotbalisti numiți genii. Sunt jucători care pot juca la echipa mare la 16, 17 ani.

Reclamă

Singurul pe care l-am văzut a fost Mirel Rădoi, iar acum e Pantea ăsta. Pantea e geniu, e aparte de tot. Mai e și Perianu, care va ajunge mare, la fel și Niță”, a declarat Gigi Becali.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”