Închide meniul

Gică Hagi, pe urmele lui Cosmin Olăroiu! ”A avut oferte din China, Rusia și țările arabe!” ”Regele”, sfătuit să le dea curs: ”Face bani mulți și performanță!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2021, 9:04

Gică Hagi, pe urmele lui Cosmin Olăroiu! ”A avut oferte din China, Rusia și țările arabe!” ”Regele”, sfătuit să le dea curs: ”Face bani mulți și performanță!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gică Hagi este finanțatorul celor de la Viitorul

Impresarul îl sfătuiește să o ia pe urmele lui Cosmin Olăroiu și să dea curs uneia dintre aceste oferte. Victor Becali este convins că Gică Hagi ar face performanță și ar câștiga și foarte mulți bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta e filosofia lui. Nu vrea să ia echipe din mers şi s-a dovedit în multe situaţii că nu e bine. Hagi vrea o provocare. El a câştigat un campionat cu o echipă de copii, în luptă cu FCSB, CFR… 

Nu am discutat subiectul cu el, dar am auzit că a avut oferte. Din Rusia, China… Ştiu că a avut şi din China, da. Şi din ţările arabe.

Nu pot să vorbesc în numele lui, dar de ce să nu meargă acolo pentru un proiect bun. Ce, Olăroiu n-a făcut performanţă acolo? De ce nu ar face şi Hagi? E adevărat că Olăroiu a plecat mult mai tânăr, dar de ce nu s-ar duce şi Hagi acolo? Are nume, face bani mulţi şi performanţă”, a declarat Victor Becali la Look Sport.

Hagi va supraveghea îndeaproape antrenamentele și va ajuta cu sfaturi, după ce Mircea Rednic a plecat de la Viitorul. Antrenor principal a fost numit Cătălin Anghel.

Reclamă

"Cătălin Anghel va fi noul antrenor al echipei, deja a preluat conducerea echipei în această dimineață. Va fi cel care va duce lucrurile până la finalul acestui sezon. 

Gică va fi alături de el, au lucrat împreună foarte mulți ani și va beneficia de sfaturile lui Gică. 

El va încerca să stea cât mai mult în jurul echipei. Mai avem 10 meciuri, iar obiectivul e să ne clasăm cât mai sus posibil în play-out", a anunțat Gică Popescu, la Digi Sport, acum câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și