Închide meniul

Gică Hagi poate da lovitura! Italienii anunță interesul lui AC Milan pentru o "perlă" de la Viitorul: "Un decar din toate punctele de vedere"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 februarie 2021, 18:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Gică Hagi poate da lovitura! Italienii anunță interesul lui AC Milan pentru o "perlă" de la Viitorul: "Un decar din toate punctele de vedere"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi a dat prima lovitură

Jurnaliștii de la calciomercato au scris despre interesul lui AC Milan pentru Ștefan Bodișteanu. Italienii au fost impresionați și au vorbit la superlativ de tânărul de la Viitorul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AC Milan vrea să transfere de la Viitorul lui Gică Hagi

"Are gleznă fină, viziune excelentă, abilitatea de a alege în ce poziție să primească balonul și capacitatea să verticalizeze rapid către atacanți. Un număr 10 din toate punctele de vedere", a scris sursa citată.

Bodișteanu are doar 18 ani și evoluează ca mijlocaș ofensiv. Originar din Moldova, el s-a mutat în academia lui Hagi la vârsta de 11 ani. Acesta a jucat patru meciuri în acest sezon de Liga 1 și are, în total, șapte apariții la echipa mare a constănțenilor. 

"Bodișteanu este deja urmărit de scouterii formațiilor de top din Europa. The Gurdian l-a inclus pe lista celor mai bune talente născute în anul 2003. Numele lui a ajuns deja pe listele celor de la AC Milan", au mai spus jurnaliștii italieni. 

Sursa citată a atașat și un videoclip cu câteva faze create de Ștefan Bodișteanu. 

Reclamă

Viitorul pierde jucători pe bandă rulantă

Înainte să-l dea pe Bodișteanu la AC Milan, Gigă Hagi l-a împrumutat pe olandezul Bradley de Nooijer în Ucraina. El a semnat cu Vorskla Poltava.

"Fundașul stânga olandez Bradley de Nooijer a fost împrumutat la echipa ucraineană Vorskla Poltava (locul 5 în prima ligă) până la finalul acestui sezon. În vârstă de 23 de ani, Bradley de Nooijer a evoluat până în prezent în peste 100 de meciuri pentru formația noastră în perioada august 2017 – ianuarie 2021, fiind unul dintre jucătorii care au contribuit la câștigarea Cupei României și a Supercupei României de formația noastră în 2019. Mult succes, Bradley”, a transmis Viitorul într-un comunicat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

23 de ani are De Nooijer și este cotat la 1,2 milioane de euro. El se afla la Viitorul din 2017, când a fost adus de la Dordrecht.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și