Închide meniul

Gică Popescu a explicat debutul mai slab al celor de la Viitorul! Ce spune de postul noului antrenor

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 septembrie 2020, 17:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Gică Popescu a explicat debutul mai slab al celor de la Viitorul! Ce spune de postul noului antrenor

Gică Popescu și Gică Hagi, reacţie despre viitorul lui Ianis Hagi

Hepta

Cu toate astea, Gică Popescu a anunţat faptul că noul tehnician, Ruben de la Barrera, are parte de toată încrederea clubului şi postul său nu este în pericol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popescu susţine că este nevoie de o perioadă de adaptare la noul stil cu care a venit spaniolul. "Baciul" cere timp pentru ca noul antrenor să-şi impună stilul.

Gică Popescu: "A venit cu o altă dinamică de joc"

"După şase ani de zile cu Gică, nu este simplu pentru niciun antrenor care venea după el. Fac o paralelă cu ceea ce s-a întâmplat la United după ce a plecat Ferguson. Ruben este foarte serios, ţine mult la disciplină. 

El vede altfel jocul. El a venit cu o altă dinamică de joc diferită, care necesită timp pentru a fi implementată. Senzaţia mea este că jucătorii încă îşi caută locul în teren. El încă nu a avut timpul necesar pentru a implementa filozofia lui. Noi am jucat şase ani de zile cu un anumit sistem. 

Au trecut doar două etapei, lucrurile nu se pot întâmpla peste noapte. Deocamdată, indiferent de rezultate vom avea răbdare. Nu se poate întâmpla totul peste noapte. Când l-am adus, ştiam filozofia lui. Este un antrenor cu personalitate", a declarat Gică Popescu la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și