Închide meniul

Gigi Becali a intrat la închisoare după acel meci. Reghecampf, dezvăluiri explozive: ”A vrut să plece și a avut probleme”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2020, 16:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

Gigi Becali a intrat la închisoare după acel meci. Reghecampf, dezvăluiri explozive: ”A vrut să plece și a avut probleme”

Mediafax Foto / Justinel Stavaru via Hepta

Laurentiu Reghecampf

În 2013, FCSB era campioană și întâlnea pe teren propriu Viitorul care lupta pentru evitarea retrogradării. S-a terminat 5-2 pentru echipa lui Hagi, iar toată lumea a intrat la bănuieli și în contextul în care Gigi Becali s-a bucurat la fiecare gol al Viitorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, în acea seară, Gigi Becali a încercat să plece din țară dar a fost oprit pe aeroport. A doua zi, patronul FCSB a fost condamnat la închisoare în Dosarul MaPN.

Reghecampf: ”Am fost supărat după meci”

Și Reghecampf și-a dat demisia după meci, dar a revenit asupra deciziei după câteva minute. Tehnicianul a rememorat momentele din 2013.

Am fost atunci supărat după meci. Am fost supărat de faptul că noi ieșisem deja campioni. Și dădusem liber la șase, șapte jucători care mergeau la echipa națională.

Am folosit atunci jucătorii care mi-au rămas la dispoziție. Jucătorii care nu jucaseră foarte mult. A fost o reacție pe care am avut-o după meci… Din care eu am învățat foarte multe lucruri. Am avut eu impresia că s-a întâmplat ceva, dar nu era absolut nimic.

Reclamă

Dacă vă aduceți aminte, chiar în seara aia Gigi a avut și probleme foarte mari

A vrut să plece și-a avut niște probleme atunci. Reacția mea nu a fost una OK. Eram foarte nervos că pierdusem meciul și nu voiam să pierd niciun meci. Am revăzut acum, la Dubai, meciul”, a declarat Reghecampf pentru gsp.ro

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri din primul mandat de la FCSB
  • Care a fost cel mai greu moment al antrenorul la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și