Închide meniul

Gigi Becali a numit 3 persoane din fotbal care au devenit parte din "familie"! "Eu iubesc câțiva oameni"

Antena Sport Publicat: 3 mai 2021, 5:33

Gigi Becali a numit 3 persoane din fotbal care au devenit parte din "familie"! "Eu iubesc câțiva oameni"

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali a vorbit despre trei persoane care au devenit "parte din familie"

  • Gigi Becali a angajat cele 3 persoane la FCSB
  • Becali l-a ajutat pe un fost fotbalist

"Eu iubesc câțiva oameni, pe Virgil, pe MM, pe Luțu, pe un băiat, Marius, sunt ai mei, prietenii mei. Eu iubesc tot ce e Hristos. Mama mea și tatăl meu sunt Hristos. Familia mea normal că o iubesc, dar care nu e Hristos n-am ce face. Mă refer la nepoți. Eu încerc să îi întorc. Dacă nu, treaba lor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

[Alexandru] Tudor, Virgil [Becali], [Ionuț] Luțu, Marius, un băiat, Marcel, ăștia sunt familia mea. Lasă familia adevărată, mă refer la prieteni care devin frați. Eu îi iubesc! Mai am unul acum, Ioan. Aici, în palat, am făcut spital pentru călugări. Am despărțit bărbații de femei, stau acolo când sunt bolnavi. Asta e viața mea acum", a spus Becali, la România TV. 

Situaţia dramatică în care ajunsese Ionuţ Luţu

Ionuț Luțu a fost unul dintre cei mai talentați fotbaliști români. Mână largă, actuala mână dreapta a lui Gigi Becali a făcut praf banii câștigați din fotbal: aproximativ două milioane de dolari.

Reclamă

Luțu a dezvăluit, în urmă cu ceva ani, că mulți dintre banii câștigați i-a pierdut în afaceri. A încercat câteva, dar nu i-a ieșit. A cheltuit mult și la petreceri și lăutari, până a ajuns falit. În 2010, Gigi Becali i-a întins o mână de ajutor.

"Încercasem eu vreo două-trei afaceri, cu tiruri, cu un magazin de lustre la Craiova, cu un club la mare. Cu tirurile am pierdut mulți bani, cu magazinul de corpuri de iluminat, la fel. Gigi Becali mi-a întins mîna când, dacă mă gîndesc mai bine, eram deja dincolo de marginea prăpastiei. Am avut case, terenuri. Aveam 4 apartamente aici, în Bucureşti. Le-am vîndut, ce să se întîmple? Aveam nevoie de bani. Voi chiar nu înţelegeţi că nu mai aveam deloc bani cash?", povestea Luțu în urmă cu câțiva ani.

Reclamă

Ionuț Luțu ajunsese în situația în care nu mai avea nici unde să doarmă. Un prieten i-a întins o mână de ajutor, înainte să fie ajutat de Gigi Becali.

"După ce am vândut şi apartamentele alea patru de care v-am zis şi am terminat şi banii ăia, nu mai aveam nici unde să dorm. El m-a primit în apartamentul lui din Militari. («Hai, nu mai exagera, că nu era chiar așa, să nu mai ai unde să dormi», intervine prietenul lui). Exagerez pe dracu', chiar nu mai aveam unde, crezi că mai veneam să dorm la tine dacă aş fi avut unde? E, aici a intervenit Gigi Becali, care m-a scos din prăpastie şi m-a scăpat de belele. Ăsta e adevărul!”, a explicat Ionuț Luțu.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – FCSB 0-0. Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1. Bară pentru „roş-albaştri” în startul partidei 20:36 FCU Craiova a ajuns ultima clasată în Liga 1, Dinamo a urcat pe loc de baraj! Cum arată acum clasamentul în play-out 20:30 FotoBayer Leverkusen a câştigat Bundesliga pentru prima oară în istorie! Fanii au invadat terenul înainte de fluierul final 20:00 Dinamo – Poli Iaşi 1-0. Ahmed Bani, salvatorul „câinilor” în minutul 90+3! Dinamo a urcat pe locul 7 în play-out! 19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă Vezi toate știrile
Pe același subiect
CFR Cluj - FCSB LIVE TEXT (21:00)
Liga 1 • 20:50
CFR Cluj – FCSB 0-0. Oaspeţii, atac furibund asupra titlului din Liga 1. Bară pentru „roş-albaştri” în startul partidei
Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar
Liga 1 • 11:22
„O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!”
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor
Liga 1 • 13 apr., 23:23
Ioan Andone îi dă dreptate lui Gigi Becali, ce visează grupele Ligii Campionilor: „Se poate!” Ce a spus despre ţintele FCSB-ului
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal
AntenaPLAY • 13 apr., 20:36
Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal