Închide meniul

Gigi Becali, dezvăluire despre un transfer important. ”Am cerut atât pe Tănase. E negociabil, dar nu spun asta la televizor”

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2020, 5:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Gigi Becali, dezvăluire despre un transfer important. ”Am cerut atât pe Tănase. E negociabil, dar nu spun asta la televizor”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Gigi Becali, dezvăluire despre un transfer important. ”Am cerut atât pe Tănase. E negociabil, dar nu spun asta la televizor”

  • Gigi Becali vrea să îl transfere pe Tănase
  • Ce echipă îl dorește pe Florinel Coman
  • Becali, fericit după plecarea lui Gnohere

Becali a spus că așteaptă 5 milioane de euro pe mijlocașul vicecampioanei. ”Eu am cerut pe Tănase 5 milioane. E negociabil, dar nu vreau să spun asta la televizor”, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali vrea 10 milioane de euro pentru Florinel Coman

Au apărut zvonuri că Florinel Coman este o ţintă chiar şi pentru Liverpool. Gigi Becali a confirmat că atacantul de 22 de ani poate ajunge la o echipă din Anglia.

"Am cerut 10 milioane de euro pentru Florinel Coman. Nu s-a întâmplat transferul, dar acum face 20! Asta chiar dacă nu a jucat în această perioadă.

Reclamă

Dacă Giovanni ştie că cineva dă 15 milioane de euro, atunci înseamnă că pleacă. Şi impresarii cunosc secrete. Nu este vorba de Galatasaray, eu ştiu de alte două echipe din Anglia. Nu a fost vorba de Galatasaray", a spus Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali, fericit că a plecat Gnohere de la FCSB

Bizonul a avut cifre excelente în perioada petrecută la FCSB, iar Becali chiar îşi făcea planuri să încaseze sume importante în schimbul său. În ultima perioadă, patronul roş-albaştrilor a avut mai multe conflicte de la distanţă cu Gnohere. Plecarea francezului l-a făcut să exulte.

Reclamă

"Am scăpat! Cea mai mare problemă era că mai aveam să-i dau nu ştiu câţi bani, aproape 70.000, acum, în iunie.

Nu că n-ar fi un fotbalist bun, dar acum venea cu câteva kile în plus, până îşi revenea mai dura câteva luni de zile. Acum îl am pe Petre (n.r Adrian Petre). Eu vreau să scot bani din fotbal şi trebuie să scot repede, că altfel intru în faliment", a mai spus patronul de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”