Închide meniul

Gigi Becali încalcă din nou legea! Ce pățesc cei cinci jucători trimiși în șomaj tehnic de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 5:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Gigi Becali încalcă din nou legea! Ce pățesc cei cinci jucători trimiși în șomaj tehnic de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali încalcă din nou legea! Ce pățesc cei cinci jucători trimiși în șomaj tehnic de la FCSB

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, preciza că această ”regulă” se aplică doar în cazul formațiilor cu activitatea suspendată, dar Becali nu e de acord. Potrivit GSP, omul de afaceri din Pipera continuă să îi țină în șomaj tehnic pe unii din fotbaliștii săi și după 15 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cluburile sportive a căror activitate este suspendată își pot trimite angajații în șomaj tehnic și după 15 mai. E un ajutor pe care statul îl acordă sportului", declara Stroe.

Gigi Becali a trimis în șomaj tehnic cinci jucători

Cristi Bălgrădean, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Adrian Popa și Harlem Gnohere sunt fotbaliștii ce rămân cu salariile tăiate în următoarea perioadă. În schimb, Bogdan Planic, care era în șomaj tehnic, a fost chemat la antrenamente.

Fotbaliștii, împreună cu staff-ul tehnic, au început deja pregătirile la baza din Berceni, astfel că protocolul anunțat de Stroe nu este valabil în cazul vicecampioanei României.

De la 1 iulie Bălgrădean și Momcilovic vor părăsi gruparea roș-albastră, Adi Popa va reveni la Reading, iar Gnohere și Stan mai au un an de contract, dar sunt șanse mari să plece. Totodată, în cele două luni cu contractele suspendate, FCSB a economisit 120.000 de euro, iar dacă șomajul tehnic va fi extins până pe 1 iunie, atunci Becali mai economisește 300.000 de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și