Închide meniul

Gigi Becali mai are o bijuterie în lot! Cu cine este comparat Florin Tănase. ”Este un punct de sprijin și se apără”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 5:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Gigi Becali mai are o bijuterie în lot! Cu cine este comparat Florin Tănase. ”Este un punct de sprijin și se apără”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali mai are o bijuterie în lot! Cu cine este comparat Florin Tănase. ”Este un punct de sprijin și se apără”

Ilie Dumitrescu a făcut o comparație între stilul de joc al celor doi, fostul internațional fiind de părere că Tănase seamnănă foarte mult cu Muller. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu: ”Tănase este un Muller, joacă bine în spatele vârfului”

"Prototipul de extreme în fotbalul actual ar fi Gnabry și Kinglsey Coman. Cam ăsta e prototipul de jucător care trebuie să joace în pozițiile astea două. N-ai cum să-l bagi pe Muller! Mai vedeam pe aici, pe la noi, că se chinuiau antrenorii să pună anumiți jucători în bandă, care nu au o viteză foarte bună. De exemplu, Florin Tănase, de la FCSB, nu are o viteză extraordinară.

Tănase este un Muller, joacă mai bine în spatele atacantului. Atacă foarte bine poarta, este un jucător care apare foarte bine la finalizare, un punct de sprijin pe construcție și se și apară. De asta spun că Muller a fost coborât ca inter în perioada asta, cu Flick", a declarat Dumitrescu, pentru Digi Sport.

Gigi Becali cere 5 milioane de euro pentru Tănase

Becali a spus că așteaptă 5 milioane de euro pe mijlocașul vicecampioanei. ”Eu am cerut pe Tănase 5 milioane. E negociabil, dar nu vreau să spun asta la televizor”, a declarat Becali, pentru sursa menționată.

Totodată, au apărut zvonuri că Florinel Coman este o ţintă chiar şi pentru Liverpool. Becali a confirmat că atacantul de 22 de ani poate ajunge la o echipă din Anglia.

Reclamă

"Am cerut 10 milioane de euro pentru Florinel Coman. Nu s-a întâmplat transferul, dar acum face 20! Asta chiar dacă nu a jucat în această perioadă.Dacă Giovanni ştie că cineva dă 15 milioane de euro, atunci înseamnă că pleacă. Şi impresarii cunosc secrete. Nu este vorba de Galatasaray, eu ştiu de alte două echipe din Anglia. Nu a fost vorba de Galatasaray", a concluzionat omul de afaceri.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și