Închide meniul

Gigi Becali mai poate da o lovitură! Italienii au anunțat următorul produs de export de la FCSB: "Poate fi următorul român din Serie A"

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2021, 17:29

Gigi Becali mai poate da o lovitură! Italienii au anunțat următorul produs de export de la FCSB: "Poate fi următorul român din Serie A"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali se poate umple de bani

  • Jucătorul este văzut în Serie A
  • Anunțul făcut în presa din Italia

Jurnaliștii de la Tuttomercatoweb l-au inclus pe Adrian Niță în rubrica "Talentul zilei". Jurnaliștii italieni susțin că puștiul de la FCSB ar putea fi următorul român care ajunge în Serie A, după Dennis Man și Valentin Mihăilă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Niță, următoarea lovitură dată de Gigi Becali?

”Adrian Romeo Niță, aripă de la FCSB, poate fi următorul român din Serie A. Vorbim despre un mijlocaș de bandă căruia îi place să dribleze și să își așeze balonul pe piciorul stâng, cu care poate produce pericol prin centrări sau execuții direct pe poartă.

E un fotbalist perfect pentru 4-3-3 sau 4-2-3-1, acel gen de fotbalist care poate scoate adversari din joc și crea pericol la poarta adversă în orice moment", au scris jurnaliștii italieni.

Reclamă

Adrian Niță a disputat șapte meciuri la echipa mare a celor de la FCSB și și-a trecut în cont un assist. Gigi Becali visează să obțină zeci de milioane de pe urma lui. Pentru asta i-a fixat o clauză de 150 de milioane de euro!

În vârstă de numai 18 ani, Niță este născut la Slatina și a ajuns la Academia FCSB în urmă cu câțiva ani. Acesta evoluează ca aripă stânga, dar o poate face la fel de bine și pe dreapta. Niță este cotat de transfermarkt.com la 150.000 de euro.

Reclamă

Adrian Niță, pariul lui Mihai Stoica

Managerul general de la FCSB are mare încredere în Adrian Niță. De altfel, Mihai Stoica a insistat ca puștiul să joace în derby-ul cu Dinamo din Cupa României, pierdut de roș-albaștri cu 0-1.

”Cu Niță în teren… aia a fost singura mea implicare la meciul ăla (n.r. – cu Dinamo). Am insistat să joace Niță, aveam mare încredere în el și nu m-a dezamăgit”, a dezvălui Mihai Stoica după acel meci. 

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”