Închide meniul

Gigi Becali, o nouă reacţie după ce Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină: "Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 martie 2021, 5:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Gigi Becali, o nouă reacţie după ce Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină: "Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Acum, Magaye Gueye a fost testat pozitiv cu cocaină, la derby-ul Dinamo – FCSB din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Culmea, controlul antidoping la care a căzut victimă Magaye Gueye a fost cerut chiar de dinamovişti. Gigi Becali nu a ezitat să îşi ironizeze rivalii din Liga 1.  

"Dinamo cere antidoping că Steaua se droghează. Când s-a tras la sorți, dacă iei 10 jucători de la FCSB, trebuie să iei 10 și de la echipa adversă. Și l-a luat și pe ăla al lor (n.r. Magaye Gueye) și se drogase. Ați văzut cum face Dumnezeu? Dacă sapi groapa altuia, cazi singur în ea”, a declarat Gigi Becali la Realitatea Plus.

Magaye Gueye nu s-a prezentat la sediul ANAD, după ce a fost prins dopat cu cocaină

Magaye Gueye (30 ani) nu s-a prezentat vineri la sediul ANAD. O nouă audiere a fost stabilită pentru luna viitoare.

Magaye Gueye trebuia să se prezinte vineri în faţa Agenției Naționale Anti-Doping. El a fost chemat pentru audieri. Magaye Gueye a solicitat ca şi proba B să fie testată. Dinamo i-a angajat un avocat. Audierile vor fi reluare pe data de 6 aprilie.

Reclamă

Cine este Magaye Gueye

Născut în Franţa, cu origini senegaleze, Magaye Gueye are 30 de ani şi joacă la Dinamo din luna octombrie a anului trecut. El are un salariu de 25.000 de euro şi un contract valabil până în 2022. Trei goluri în 19 apariţii a reuşit acesta pentru "câini" în actualul sezon, în toate competiţiile.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și