Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte lovitura record, în linişte. Jucătorul de la FSCB care va sparge barierile Ligii 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 15:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Gigi Becali pregăteşte lovitura record, în linişte. Jucătorul de la FSCB care va sparge barierile Ligii 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali poate da loviura la FCSB

Alexandru Pantea (16 ani) este jucătorul pe care Gigi îl consideră "geniu" şi pe care ar putea să ia o avere, ţinând cont că nu a cheltuit niciun ban cu el, acesta fiind venit de la Academie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele meciuri disputate la echipa mare l-au transformat într-un posibil titular pentru următoarele sezoane, în faţa unor nume pe care Becali a cheltuit aproape un milion de euro.

Este vorba de Alexandru Stan, care e ca şi plecat, Panţîru, Aristidis Soiledis şi Marko Momcilovic. Şi sârbul o va părăsi pe FCSB la finalul stagiunii. 

Gigi Becali: "Pantea e un geniu"

Extrem de sigur în meciurile cu Gaz Metan şi cu Dinamo, Pantea l-a făcut pe Gigi Becali să spere deja la un mega-transfer. "E genial", susţine finanţatorul.

”Eu sunt bucuros pentru că am experiența asta în fotbal, am văzut jucători, unii sunt fotbaliști valoroși, unii sunt muncitor, dar există gen de fotbalisti numiți genii. Sunt jucători care pot juca la echipa mare la 16, 17 ani. 

Reclamă

Singurul pe care l-am văzut a fost Mirel Rădoi, iar acum e Pantea ăsta. Pantea e geniu, e aparte de tot. Mai e și Perianu, care va ajunge mare, la fel și Niță”, a declarat Gigi Becali. 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și