Închide meniul

Gigi Becali schimbă din nou strategia la FCSB. Anunț uriaș înainte de meciul cu Botoșani. ”Nu accept mizerii și nedreptăți”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 9:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Gigi Becali schimbă din nou strategia la FCSB. Anunț uriaș înainte de meciul cu Botoșani. ”Nu accept mizerii și nedreptăți”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Gigi Becali schimbă din nou strategia la FCSB. Anunț uriaș înainte de meciul cu Botoșani. ”Nu accept mizerii și nedreptăți”

”Am spus că nu mai merg la meciuri, dar acum voi face o conferință de presă (n.a – sâmbătă seara, la meciul cu FC Botoșani). Voi merge la meciul cu Botoșani pentru a anunța un lucru. Ceea ce am spus vizavi de copii, juniori…am spus-o doar ca să atrag atenția să nu se mai repete astfel de lucruri. Eu vreau dreptate! 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dreptatea este că Dumnezeu va hotărî cine este campion, nu Becali. Dumnezeu se răzbună pe Rotaru, nu mă răzbun eu. Niciodată să nu mai facă ceea ce a făcut atunci, cu Viitorul. A fost o mare mizerie, eu nu accept și nu practic mizerii și nedreptăți. Un om demn nu pune copiii pe teren! Un om demn e drept!

Gigi Becali schimbă strategia la FCSB

Alegerea mea este să fac dreptate, nu să-mi bat joc, așa cum au făcut ei. Un om care e demn joacă cu fiecare la fel. Voi juca la fel și cu Craiova, dar și cu CFR Cluj. Doar vreau să atrag atenția și să nu se mai repete mizeria pe care a făcut-o Rotaru atunci. Dacă joci cu copiii, e mai rău decât corupția. Eu am jucat cu Pantea pentru că n-aveam cu cine să joc, Craiova a jucat cu trei copii despre nu s-a mai auzit nimic. 

Dacă batem Botoșani și Craiova, vom promova tinerii. Dar să fim siguri de locul de cupe europene. Dacă nu, vom băga titularii. Nu mă răzbun. Așa e viața. Eu iau modelul lor, modelul lui Rotaru. Ei sunt deștepți și promovează tineri și eu sunt prost? Vreau să fiu și eu deștept și să promovezi tineri. Nu mă interesează cine ia campionatul! Mă interesează pe mine de CFR Cluj sau Craiova? Vreau să văd cum arată echipa cu 7-8 jucători de 18 ani. Sunt foarte curios să văd cum arată”, a spus Becali la PRO X.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și