Închide meniul

Giovanni Becali a anunţat când va pleca Florin Tănase de la FCSB. Condiţia ca Gigi Becali să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. "Atunci vorbim de alt preţ"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 7:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Giovanni Becali a anunţat când va pleca Florin Tănase de la FCSB. Condiţia ca Gigi Becali să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. "Atunci vorbim de alt preţ"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Giovanni Becali, despre transferul lui Florin Tănase

Florin Tănase este vedeta principală la FCSB după plecarea lui Dennis Man. Atacantul de 26 de ani face cel mai bun sezon al carierei: 16 goluri în 21 de meciuri de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prin urmare, mai multe echipe au pornit pe urmele sale, iar cea vehiculată destinație a fost MLS. Giovanni Becali a clarificat situația lui Florin Tănase, cât și conflictul pe care l-a avut cu Gigi Becali.

Giovanni Becali a dezvăluit când pleacă Florin Tănase de la FCSB

"Eu nu ştiam de chestia asta şi nici Gigi nu mi-a spus nimic. Probabil îl deranjează când fixez preţul…Gigi a spus că preţul îl fixează el. A zis să aduc oferte şi vedem. Pentru Tănase au fost vorbe, tot din America. Dar nimic concret pentru Tănase. Vom aştepta", a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport.

Giovanni Becali a declarat că Florin Tănase are nevoie de titluri pentru a atrage oferte consistente. Singurul trofeu din palmaresul căpitanului de la FCSB este Cupa României, cucerită în stagiunea precedentă. 

"Deocamdată Tănase trebuie să câştige campionatul cu echipa. Atunci vorbim de un alt preţ. Totul e mai uşor când un jucător câştigă un trofeu, când joacă la echipa naţională sau când ajunge într-o cupă europeană", a adăugat Giovanni Becali.

Reclamă

Florin Tănase este la FCSB din 2016, când Gigi Becali îl transfera de la Viitorul pentru 1,5 milioane de euro. El mai are contract cu roș-albaștrii până în anul 2023.

Gigi Becali, ironic la adresa lui Giovanni Becali

Patronul lui FCSB a reacționat ironic când Giovanni Becali a dezvăluit că Florin Tănase poate ajunge în America. Gigi Becali a oferit un răspuns ironic când a fost întrebat de sumele pe care vor pleca jucătorii de la FCSB.

"Giovanni face şi preţurile la jucătorii mei, întrebaţi-l pe el. Ăla 7-8 milioane, ăla 3 milioane, întrebaţi-l pe el, dacă ştie el mai bine… El ştie bine, întrebaţi-l pe el! Nu poate să aibă Tănase preţ la ora asta, când nu sunt transferuri.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni ştie, întrebaţi-l pe el. Dacă ascultaţi ce zice Giovanni, întrebaţi-l pe el, nu pe mine!", a spus Gigi Becali.

Montreal Impact, New York City sau New York Red Bull, sunt formațiile din MLS care l-au monitorizat în trecut pe căpitanul de la FCSB. 

Recomandări
  • Giovanni Becali, despre Florin Tănase
  • Când va pleca Tănase de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și