Închide meniul

Hagi pune presiune pe Rednic! În ce condiţii ar reveni ca antrenor la Viitorul. Regele aşteaptă investitori la echipa sa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2020, 8:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Hagi pune presiune pe Rednic! În ce condiţii ar reveni ca antrenor la Viitorul. Regele aşteaptă investitori la echipa sa

profimediaimages

Gică Hagi ar putea reveni ca antrenor chiar la Viitorul

Timp de şase ani a antrenat-o Hagi pe Viitorul, între 2014 şi 2020. El a câştigat trei trofee: campionatul, Cupa şi Supercupa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi:  "Mă văd revenind în fotbal. Chiar şi la Viitorul"

După retragerea de pe banca tehnică a Viitorului, Hagi i-a angajat pe Ruben della Barrera şi, apoi, pe Mircea Rednic. Patronul clubului de la malul mării ar putea reveni însă ca antrenor la echipa sa.

"- Te vezi revenind în fotbal?
– Bineînțeles, chiar și la Viitorul. Dacă-mi prezintă un proiect puternic, european, de ce nu! Conducerea, acționarii, președintele (n.r. să-i prezinte proiectul). Avem angajați foarte mulți, costuri foarte mari, avem departamente construite bine. Încercăm să fim organizați. Nu suntem la un nivel mare. Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc. Dacă Mircea Rednic face treaba bine, merg cu el și eu îmi văd de ale mele"
, a spus Gică Hagi, în Gazeta Sporturilor.

Hagi nu s-a speriat de problemele pe care le are Dinamo cu acţionarii din Spania. El aşteaptă parteneri care să-i fie alături la Viitorul.

"Eu am ieșit de pe bancă pentru a lucra administrativ și a încerca să devenim mai puternici. Clubul nu cred că poate să devină mai puternic cu mine acționar! Mie nu-mi place în partea administrativă. Ca să devină clubul mai puternic, eu, Gheorghe Hagi, îmi doresc să am parteneri cu care să fac ca acest club să fie mai bun. Adică să vindem acțiunile", a mai spus Hagi.

Reclamă

Gică Hagi: "Nu sunt dispus să stau mult timp. O să mă întorc, acolo, în iarbă"

”Regele” a renunțat la banca tehnică a echipei sale înainte de finalul sezonului trecut. El a anunţat că nu va sta prea mult departe de gazon, într-un interviu acordat pentru AS.ro.

”-Staţi liniştiţi că n-o să stau mult timp, nu sunt dispus să stau mult timp, o să mă întorc, acolo, în iarbă, şi o să fac ce îmi place, pe iarbă, să conduc o echipă
-Să ne așteptăm să te vedem la o echipă mare, din străinătate?
-Orice e posibil, un proiect mare, o echipă mare. Eu trebuie să câştig, eu nu pot să fiu al doilea. Sunt şi al doilea, şi al treilea, dar nu îmi place. Locul 1, așa am fost eu învățat"
, a spus Gică Hagi, în urmă cu două luni.

Viitorul va termina anul pe locul nouă în Liga 1. Locurile de play-off sunt la trei puncte distanţă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Hagi este patronul lui Viitorul
  • Ruben de la Barerra şi Mircea Rednic i-au urmat pe banca tehnică

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și