Închide meniul
BREAKING NEWS

Haos la FCSB! Alți doi jucători s-au infectat cu Covid-19. Cine a fost testat pozitiv EXCLUSIV

Alexandru Ivan Publicat: 16 octombrie 2021, 11:48 / Actualizat: 16 octombrie 2021, 12:49

Haos la FCSB! Alți doi jucători s-au infectat cu Covid-19. Cine a fost testat pozitiv EXCLUSIV

FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Haos total la FCSB la revenirea Ligii 1
  • Echipa lui Edi Iordănescu, decimată

Din informațiile as.ro, fotbaliștii infectați sunt Valentin Crețu și Valentin Gheorghe! Aceștia au fost plasați imediat în izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă doi jucători de la FCSB s-au infectat cu Covid-19

În total, numărul fotbaliștilor indisponibili de la FCSB pentru meciul cu CS Mioveni se ridică la 14.  Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a anunțat vineri că vicecampioana va aborda partida cu doar 15 fotbaliști în lot, dar, acum, numărul lor a scăzut la 13.

Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă și Andrei Cordea au mai fost testați pozitiv până acum. De asemenea, Budescu și Șut, care au prezentat simptome specifice bolii, au fost plasați preventiv în izolare.

Reclamă

Pe lângă cei infectați cu Covid-19, FCSB are și patru jucători accidentați. Este vorba despre Panțîru, Florinel Coman, Ovidiu Popescu și Burlacu. Accidentat și el în ultima vreme, Tavi Popescu ar putea apărea la meciul cu Mioveni, dar situația lui este incertă. Și Florin Tănase va reveni după o perioadă de inactivitate.

Pe lângă indisponibilitățile din rândul fotbaliștilor, de la FCSB vor lipsi și patru membri din staff-ul tehnic, dar și antrenorul Edi Iordănescu. Conducerea clubului a fost nevoită să apeleze la Eugen Nae, care va sta pe banca tehnică alături de Mihai Stoica, dar și de Thomas Neubert.

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare înainte de FCSB – CS Mioveni

FCSB va juca cu CS Mioveni fără Edi Iordănescu pe banca tehnică, infectat cu Covid-19. Chiar dacă nu va putea fi aproape de elevii săi, antrenorul vicecampioanei a transmis un mesaj de mobilizare înaintea partidei.

Puternici indiferent de moment !! Uniti indiferent de distanta !!”, a scris antrenorul roș-albaștrilor, pe contul oficial de Facebook

FCSB este pe locul 3 în Liga 1, la 9 puncte în urma liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii au bifat patru victorii la rând în campionat înainte de pauza pentru meciurile echipei naționale. După CS Mioveni, vicecampioana va juca cu Farul, FC Argeș și FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională
Liga 1 • 13:58
Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!